Acasa Sport-AutoSport In doliu, Mandela nu mai participa la deschiderea Cupei Mondiale

In doliu, Mandela nu mai participa la deschiderea Cupei Mondiale

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Nelson Mandela a renuntat la participarea la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale, dupa moartea stranepoatei sale Zenani, intr-un accident rutier, a anuntat Fundatia Mandela.


„Nelson Mandela a aflat in aceasta dimineata de moartea tragica in accident a stranepoatei sale, Zenani Mandela, in varsta de 13 ani. In aceste circumstante, ar fi nepotrivit sa asiste la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale”, a anuntat Fundatia intr-un comunicat, preluat de Mediafax. Mandela prevazuse sa fie prezent pe arena Soccer City aproximativ 15 minute la ceremonia de deschidere. Nelson Mandela, care implineste 92 de ani la 18 iulie, a avut ultima aparitie publica la 11 februarie, in timpul vizitei la Parlamentul sud-african, care a marcat 20 de ani de la eliberarea sa. Zenani, varsta de 13 ani, a decedat intr-un accident rutier, in noaptea de joi spre vineri, dupa ce a asistat la concertul din deschiderea turneului final al Cupei Mondiale de fotbal. Accidentul nu s-a soldat cu alte victime.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult