Acasa Sport-AutoSport In exclusivitate pe Digi Sport: Simona Halep o va întâlni pe Ons Jabeur, în direct, la Digi Sport 2

In exclusivitate pe Digi Sport: Simona Halep o va întâlni pe Ons Jabeur, în direct, la Digi Sport 2

scris de Misu Andrei
90 afisari

Digi Sport transmite, în DIRECT și în EXCLUSIVITATE, Turneul WTA Premier de la Dubai care se desfășoară în perioada 17-22 februarie 2020. De la Dubai, reporterul Gabriel Morariu va intra în direct cu cele mai noi informații și interviuri, înainte și după meciuri. Competiția poate fi urmărită live și pe Digi.Online.

Turnelul de la Dubai. Simona Halep - Tsvetana Pironkova

Simona Halep va juca direct în optimile de finală, miercuri, 19 februarie, la ora 17:00, și o va întâlni pe jucătoarea tunisiană Ons Jabeur, revelația de la Australian Open, venită din calificări. Meciul va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Digi Sport 2 și va fi comentat de Dragoș Suciu și Alexandra Dulgheru.

WTA Dubai este o competiție de categorie Premier, cu un fond de premii de 2.643.670 de dolari și 470 de puncte pentru câștigătoare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult