Acasa Sport-AutoSport Înainte de meci, Lucian Bute s-a apucat să posteze pe Facebook

Înainte de meci, Lucian Bute s-a apucat să posteze pe Facebook

scris de L.M.
0 afisari

Înainte de meciul de la Nottingham, Lucian Bute s-a apucat să posteze pe Facebook mesaje pentru fani. „Mai sunt 12 ore pina la meci ! Sint foarte nerabdator ! Sint pregatit si increzator ! O mica siesta dupa amiaza, cina la 7.30 si plecarea spre Capital Arena la 9.00 ! Bun meci la toti!”, a a scris Lucian Bute pe Facebook.

Lucian Bute pe Facebook

Înainte de meci, Lucian Bute s-a apucat să posteze pe Facebook

Jurnaliştii de la ESPN notează într-o analiză făcută înaintea meciului că deşi Lucian Bute este în cel mai rău caz al doilea sportiv ca valoare din categoria supermijlocie, pugilistul român se străduieşte încă să obţină respectul. Pentru a-l obţine, mai scriu cei de la ESPN, Lucian Bute a acceptat să lupte în deplasare deşi nu avea neapărat nevoie de acest lucru deoarece putea câştiga destui bani luptând acasă în Montreal sau în Quebec, transmite RRA.

„Pentru mine este momentul potrivit să plec de acasă şi să îmi apăr centura în deplasare. În inima mea consider că voi fi victorios”, a spus Lucian Bute. „Am fost criticat că nu lupt departe de casă. Îmi aduc aminte când Joe Calzaghe (fost campion la supermijlocie şi la grea) a luptat spre finalul carierei departe de casă şi a obţinut respectul pe care-l merita pentru acest lucru. Asta este ceea ce caut să fac”, a mai spus pugilistul român. Cei de la ESPN mai notează că Lucian Bute a obosit să fie criticat că luptă doar acasă.

Pugilistul român Lucian Bute a declarat, după proba cântarului oficial că le promite fanilor britanici că nu îşi va ceda centura în meciul de sâmbătă de la Capital FM Arena din Nottingham. „Este o atmosferă senzaţională, dar mă bucur că am alături de mine atâţia români şi canadieni. Cu siguranţă la meci situaţia va fi diferită şi vor fi mult mai mulţi englezi în tribune. „Oricum am venit aici cu gândul la o luptă foarte strânsă şi sunt pregătit să-l înfrunt pe Froch. „Este un meci foarte important pentru cariera mea, pentru că mă lupt pe teren străin, dar şi cu un adversar foarte puternic. Oricum le promit englezilor că centura va rămâne la mine”, a spus Lucian Bute.

Lucian Bute îl va înfrunta pe Carl Froch, un pugilist ce a deţinut de două ori titlul mondial şi care a luptat în finala turneului Super Six World Boxing Classic acolo unde a fost învins de Andre Ward.

1 comentariu

elena anghel 27-05-2012 - 13:07

Mesaj pentru Romania!!!!
Voi toti care sunteti nascuti ROMANI, rusine sa va fie, voi care nici macar o sticla de aghiasma nu puteti sa luati fara sa va bateti, voi cei care nu stiti sa va respectati presedintele ales, voi cei care va omorati sa vedeti cu cine se mai culca Ilie Nastase, cel pe care Franta il, adora, voi cei care l-ati strivit pe HAGI, regele vostru, voi ce mancati PASTRAMA (Loredana) in fiecare seara si nu va stricati la burta, voi nu meritati un om ba Lucisn Bute, roman de-al nostru, care a preferat sa incaseze pumni decat sa fie considerat un fricos, voi nu meritati nimic!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult