Acasa Sport-AutoSport Încă două medalii pentru România la Europenele de Natație.

Încă două medalii pentru România la Europenele de Natație.

scris de Misu Andrei
39 afisari

Încă două medalii au fost obținute de sportivii români la Campionatele Europene de natație de la Roma. Constantin Popovici și Cătălin Preda au câștigat medalia de aur, respectiv de argint, la proba de sărituri de la mare înălțime.

Constantin Popovici și Cătălin Preda au adus României încă două medalii la Campionatele Europene de Natație de la Roma, câștigând aurul și argintul.

foto facebook: https://www.facebook.com/frnpm

Popovici a intrat în istorie ca primul campion european în această probă, câştigând cu un total de 455,70 puncte. Preda, care a condus după primele trei manşe ale acestei probe, desfăşurate joi, vineri şi sâmbătă, a ocupat în cele din urmă locul al doilea, cu 436,20 puncte. Sportivii români sunt pregătiţi de antrenorul Florin Avasiloae.

Românii au luat podiumul la Campionatele Europene de natație

Joi, în prima rundă, Cătălin Preda, în vârstă de 31 ani, a obţinut cel mai bun punctaj, 82,60 puncte, fiind urmat de francezul Gary Hunt, cu 81,20 puncte, şi de Constantin Popovici, în vârstă de 34 ani, cu 75,60 puncte.

După manşa a doua, de vineri, Preda ocupa primul loc cu un total de 217,80 puncte, fiind urmat de britanicul Aidan Heslop, cu 213,20 puncte, şi de francezul Gary Hunt, 206,15 puncte, în timp ce Popovici ocupa poziţia a patra, cu 206,10 puncte.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult