Acasa Sport-AutoSport Indian Wells. Simona Halep – Vania King, scor 6-1, 6-1 (video)

Indian Wells. Simona Halep – Vania King, scor 6-1, 6-1 (video)

scris de Z.V.
10 afisari

Simona Halep a început perfect turneul de la Indian Wells. Sâmbătă dimineață, deținătoarea trofeului în competiția californiană a învins-o în turul al doilea în două seturi pe Vania King (27 de ani, locul 202 WTA), scor 6-1, 6-1, în mai puțin de o oră.

În turul al treilea, Simona Halep o va întâlni pe Ekaterina Makarova (Rusia, 27 de ani, locul 32 WTA), care vineri a eliminat-o pe Lucie Hradecka (Cehia, 30 de ani, locul 77 WTA), cu scorul de 6-2, 6-2. Simona Halep conduce cu 2-1 la meciurile directe cu Ekaterina Makarova, fostă ocupantă a locului 8 mondial.

Contra Vaniei King, Simona Halep (24 de ani) a avut o prestație plină de încredere. A dispus de jucătoarea din SUA în numai 55 de minute și a avut un jos solid, ce-i drept, în fața unei jucătoare care a greșit destul de mult.

Prin victoria de sâmbătă dimineață, a egalat situația la meciurile directe cu Vania King. Sportiva americană câștigase singura confruntare de până acum, disputată în 2010, în calificări la Montreal, cu 7-6 (5), 6-1.

În turul al treilea la Indian Wells s-a calificat și Monica Niculescu. Tot sâmbătă dimineață, ocupanta locului 34 WTA a învins-o în 3 seturi pe Heather Watson (Marea Britanie, 23 de ani, locul 53 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-2.

În faza următoare, Niculescu o va întâlni pe Agnieszka Radwanska (Polonia, 27 de ani, locul 3 WTA).

Simona Halep (24 de ani, locul 5 WTA) intră în competiție la Indian Wells sâmbătă dimineață, direct din turul al doilea, unde o va întâlni pe Vania King (27 ani, locul 202 WTA), din SUA.

Simona Halep - Vania King

Simona Halep – Vania King

Indian Wells. Simona Halep – Vania King. Partida Simonei este a patra pe lista de start a zilei de vineri de pe terenul central. Ora primului meci este fixată pentru ora 11:00 dimineața în California, ora 21:00 în România, ceea ce înseamnă că sportiva noastră va juca sâmbătă dimineață, în jurul orei 02:00.
Indian Wells. Simona Halep – Vania King. Simona Halep este a cincea favorită la turneul din SUA și este deținătoarea trofeului, după finala câștigată anul trecut în fața Jelenei Jankovic. Dacă va reuși să câștige și în acest an, va intra în istoria competiției și a discutat despre cât de greu este să îți păstrezi un trofeu de la un an la altul.

Simona Halep a anunțat că este mult mai bine pregătită decât la turneele de la Dubai și de laDoha, unde a ieșit încă din primul tur. Dacă atunci venea după o perioadă în care problemele au împiedicat-o să se antreneze la capacitate maximă, de această dată spune că și-a recăpătat forța și abia așteaptă să facă meciuri bune la Indian Wells.

Indian Wells. Simona Halep – Vania King. Și Monica Niculescu va începe direct din turul doi, dar pe terenul 3, ceva mai devreme. Monica va juca împotriva britanicei Heather Watson. Partida e programată a treia, în jurul orei 01:00, de asemenea sâmbătă dimineață

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult