Acasa Sport-AutoSport Inedit! Cotele lui Ponta și Iohannis la casele de pariuri

Inedit! Cotele lui Ponta și Iohannis la casele de pariuri

scris de A.P.
15 afisari

Duelul dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis nu se oprește pe terenul electoral, ci continuă la casele de pariuri. Al doilea tur al alegerilor prezidențiale este inclus în oferta unor case de pariuri active în România.

ponta iohannis realitatea tvLiderul PSD este favorit la casele de pariuri pentru turul II al alegerilor prezidenţiale, cu o cotă de 1,2, adică 2 lei profit la o miză de 10 lei, în timp ce victoria lui Klaus Iohannis multiplică de câteva ori banii mizaţi pe acesta, putând aduce şi un profit de 44 de lei cu 10 lei investiţi.

Favoritul prezidenţialelor este, în opinia celor de la Casa Pariurilor, Victor Ponta, care are, miercuri, o cotă de 1,2 să câştige. Asta înseamnă că un pariu de 10 lei pe candidatul alianţei PSD-UNPR-PC aduce un profit de 2 lei dacă acesta câştigă, în condiţiile în care profitul = miza x (cota – 1).

Tot la Casa Pariurilor, Klaus Iohannis are cota 5,4 să învingă duminică, adică profit 44 de lei la o miză de 10 lei pe candidatul ACL.

Ponta este favorit şi la winner.ro, unde, miercuri, este cotat tot cu 1,2 să fie noul preşedinte al României, în timp ce Iohannis are cota 3,6, ceea ce înseamnă 26 de lei profit cu o investiţie de 10 lei.

Pe de altă parte, Casa Pariurilor are în ofertă şi anticiparea prezenţei la vot. Astfel, se oferă cotă 1,9 pentru cei care pariază că duminică vor veni la urne peste 57,5% dintre cei cu drept de vot – profit 9 lei la o miză de 10 lei. Aceeaşi cotă se oferă pentru pariurile că prezenţa la vot va fi de sub 57,5%.

În primul tur al alegerilor, prezenţa la vot la fost de 53,17%, potrivit Biroului Electoral Central (BEC).

Pariurile pe alegerile prezidenţiale pot fi puse până sâmbătă seară, cu menţiunea că pot exista modificări ale cotelor.

Omologarea pariurilor se va face conform rezultatelor oficiale, cu două zecimale exacte, pe care la va anunţa BEC.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult