Acasa Sport-AutoSport Internazionale Milano, pe primul loc in clasamentul IFFHS. Steaua Bucuresti ocupa pozitia 47

Internazionale Milano, pe primul loc in clasamentul IFFHS. Steaua Bucuresti ocupa pozitia 47

scris de Ziua Veche
4 afisari

 

Echipa Internazionale Milano, castigatoarea Cupei si campionatului Italiei si a Ligii Campionilor, a urcat doua locuri si se afla pe prima pozitie in clasamentul pe luna mai stabilit de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS), la egalitate cu formatia FC Barcelona, informeaza Mediafax. Ambele echipe au acumulat 297 de puncte si sunt urmate, pe locul trei, de argentinienii de la Club Estudiantes de La Plata (286 puncte). Inter a fost desemnata si echipa lunii mai.


Bayern Munchen, finalista Ligii Campionilor, se afla pe locul patru, cu 257 puncte, urmata pe cinci de italienii de la AS Roma (248 puncte). Brazilienii de la Cruzeiro EC Belo Horizonte ocupa locul sase, cu 239 puncte, in timp ce pe pozitia a saptea, cu 236 puncte, se afla, la egalitate, Chelsea Londra (Anglia), Werder Bremen (Germania) si Fulham (Anglia). Locul zece este ocupat de castigatoarea Ligii Europa, Atletico Madrid, cu 231 puncte.

Steaua Bucuresti se mentine pe locul 47, cu 167,5 puncte si continua sa ramana formatia romana cel mai bine clasata in aceasta ierarhie. CFR Cluj a urcat un loc si se afla pe pozitia 75, cu 135,5 de puncte, in timp ce echipa FC Vaslui a urcat de 99 pe 90, cu 123 puncte. Unirea Urziceni a urcat un loc si ocupa pozitia 108, cu 115,5 puncte.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult