Acasa Sport-AutoSport Interzis pentru sex masculin peste 14 ani: Rapid – FC Vaslui, doar femei şi copii

Interzis pentru sex masculin peste 14 ani: Rapid – FC Vaslui, doar femei şi copii

scris de L.M.
11 afisari

Prezenţa spectatorilor de sex masculin cu vârste de peste 14 ani este interzisă la meciul Rapid – FC Vaslui, din Cupa României.

cupa_romaniei

Cupa României

Doar femeile şi copiii sub 14 ani vor avea acces, iar acesta se va face gratuit. Meciul dintre Rapid şi FC Vaslui, din manşa secundă a semifinalelor Cupei României, se va desfăşura „cu porţile închise„, a declarat, luni, Constantin Zotta, citat de Mediafax..

„Am trimis o informare către Federaţia Română de Fotbal prin care anunţăm că la partida cu FC Vaslui din Cupa României, care se va disputa cu porţile închise conform deciziei Comisiei de Disciplină, copiii sub 14 ani şi femeile vor avea acces gratuit pe stadion”, a afirmat oficialul rapidist.

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis Rapid să joace un meci fără spectatori, în urma incidentelor de la derbiul cu Dinamo, când fanii giuleşteni au aruncat torţe pe terenul de joc.

Meciul dintre Rapid şi FC Vaslui va avea loc miercuri, de la ora 21.30, pe Stadionul Giuleşti. În tur, Rapid s-a impus la Vaslui cu scorul de 1-0.

2 comentarii

Chris P. 11-04-2012 - 00:08

probabil finala va fi Rapid – Dinamo… desi, la cum se joaca nu ar merita nici una dintre ele…

digital 11-04-2012 - 00:15

io propun sa nu se mai joace cupa vreo cinci ani ca e pe fals cu fotbalul de azi!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult