Acasa Sport-AutoSport Ioan Andone: CFR Cluj fără Beto, Peralta şi De Zerbi

Ioan Andone: CFR Cluj fără Beto, Peralta şi De Zerbi

scris de A.B.
14 afisari

Andone a anunţat că portarul portughez Antonio Beto, mijlocaşul argentinian Sixto Peralta şi atacantul italian Roberto De Zerbi vor părăsi echipa campioană a României, CFR Cluj. 

andone

foto: sport.ro

Beto are la Porto un salariu de 850.000 de euro şi încă un an de contract. Nu avem cum suporta salariul ăsta. Beto m-a invitat la un meci al Portugaliei de la Doneţk. Sixto Peralta şi De Zerbi sunt la final de contract şi nu li se va prelungi contractul. Cu lacrimi în ochi a plecat Peralta după ce a fost anunţat. Au terminat contractele, au o anumită vârstă, vrem altceva pe posturile lor. Deocamdată nu s-a luat o decizie să mai plece cineva. Dacă se vor aduce jucători mai buni pe anumite posturi, vom fi nevoiţi să mai renunţăm. Nu ne batem cu Steaua pentru Wesley. Wesley a fost în discuţii cu CFR-ul acum doi ani”, a spus Andone, la DigiSport.

El a adăugat că fotbaliştii împrumutaţi la alte echipe se vor întoarce la Cluj-Napoca şi că mai se caută jucători pentru benzile laterale: „Se întorc Buş de la Târgu Mureş, Batin de la Pandurii, Rada din Germania, Edimar de la Xanthi. Într-o proporţie mare, pe Renan îl va achiziţiona Sampdoria. Vom căuta să ne întărim pe părţile laterale ale terenului”, a spus Andone, care a adăugat că echipa are nevoie de întăriri pentru a reuşi calificarea în grupele Ligii Campionilor. În ceea ce îl piveşte, Andone va decide în această săptămână dacă va continua ca antrenor al echipei CFR Cluj. „Am discutat cu domnul Paszkany, ne-am înţeles aşa, în mare, şi urmează să dau săptămâna aceasta un răspuns definitiv. Contractul ar fi pe trei ani”, a explicat tehnicianul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult