Acasa Sport-AutoSport Italia și Austria cer amânarea Campionatului European de Fotbal 2020

Italia și Austria cer amânarea Campionatului European de Fotbal 2020

scris de Misu Andrei
48 afisari

Preşedintele Federaţiei Italiene de Fotbal, Gabriele Gravina, a anunţat că va propune amânarea Campionatului European din 2020 din cauza pandemiei de coronavirus. O propunere similară a venit și de la guvernul Austriei.

Gravina a adăugat că îşi doreşte finalizarea campionatului intern. Meciurile din Serie A au fost amânate şi încă nu se ştie când se va relua campionatul.

Oficialul Federaţiei Italiene speră că Serie A se va putea încheia până la data de 30 iunie, dar ia în calcul ca acest lucru să se întâmple şi cu o lună mai târziu, potrivit Mediafax.

„Noi vom propune amânarea Euro 2020. Vrem să încheiem sezonul din Serie A până la data de 30 iunie. Vom încerca să ajungem la finalul campionatului pentru că aşa este mai corect. Este corect să oferim siguranţă mulţimii de investiţii şi sacrificii ale companiilor noastre. Marţi vom pune această problemă. Principalul scop este protecţia sănătăţii. Italia se află cu două săptămâni înainte. Celelalte ţării probabil nu ştiu gravitatea exactă a lucrurilor”, a spus acesta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult