Acasa Sport-AutoSport Box: Jo Jo Dan a fost invins de turcul Selcuk Aydin

Box: Jo Jo Dan a fost invins de turcul Selcuk Aydin

scris de Ziua Veche
3 afisari

Pugilistul Ion Ionut, alias Jo Jo Dan, a fost invins in meciul pentru titlul interimar al categoriei semimijlocie in versiunea WBC, sambata, la Istanbul, de turcul Selcuk Aydin, informeaza Mediafax. La meciul de la Istanbul au asistat circa 9.000 de spectatori.
Selcuk Aydin, in varsta de 27 de ani, este recunoscut pentru loviturile sale puternice, care i-au adus porecla de „Mini Tyson” (micul Tyson).

Chiar daca Jo Jo Dan boxeaza, de obicei, la categoria superusoara, el a mai boxat la categoria semimijlocie in 13 din cele 26 de meciuri din cariera sa de profesionist. Ionut „Jo Jo Dan” Ion l-a invins, in data de 10 aprilie, pe Andre Marcos Do Nascimento si si-a pastrat titlul WBC Continental Americas la categoria superusoara. Totusi, pentru ca timp de un an nu a reusit sa sustina un meci eliminatoriu la categoria superusoara, romanul a acceptat sa boxeze la semimijlocie, unde ii va tine locul americanului Luis Collazo, care s-a retras din cursa pentru titlul interimar WBC.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult