Acasa Sport-AutoSport Jo Jo Dan lupta pentru titlul mondial interimar WBC

Jo Jo Dan lupta pentru titlul mondial interimar WBC

scris de Ziua Veche
1 afisari

 

Boxerul Ionut Ion, alias Jo Jo Dan, sustine sambata cel mai important meci din cariera sa de boxer profesionist, pe durata a 12 reprize, impotriva turcului Selcuk Aydin pentru titlul mondial interimar WBC la categoria welter, in cadrul unei gale programata la Istanbul, informeaza Agerpres.


Ambii boxeri sunt neinvinsi in cariera, Ionut Ion, 29 de ani pe 9 august, numara 26 victorii (14 prin KO), in timp ce Selcuk Aydin, 26 ani, are in palmares 19 victorii (15 KO).

 

Turcul Aydin, campion european si detinatorul centurii WBC International Champion, urma sa boxeze pentru titlul interimar WBC al categoriei welter cu americanul Luis Collazo, care a renuntat la lupta din cauza bursei prea mici. Ionut Ion a trebuit sa urce pentru acest meci de la categoria sa obisnuita welter light la welter. Aydin si-a luat numele de ring ”Mini Tyson” pentru ca are un stil asemanator cu al fostului campion american de la categoria grea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult