Acasa Sport-AutoSport JO Tineret Nanjing: Aur pentru echipajele Romȃniei de dublu rame fǎrǎ cȃrmaci

JO Tineret Nanjing: Aur pentru echipajele Romȃniei de dublu rame fǎrǎ cȃrmaci

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Echipajele României de dublu rame fără cârmaci, feminin şi masculin, au cucerit, miercuri, 20 august, medaliile de aur la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing.

JO Tineret Nanjing: Aur pentru echipajele Romȃniei de dublu rame fǎrǎ cȃrmaci

La feminin, echipajul format din Cristina Popescu şi Denisa Tilvescu a încheiat cursa de 1.000 de metri cu timpul de 3:37.32 minute, cucerind medalia de aur. Fetele au fost urmate pe podium de echipajele Chinei (3:37.52) şi Canadei (3:37.75). Echipajul format din Gheorghe Dedu şi Ciprian Tudosă a cucerit, de asemenea, medalia de aur, în proba similară masculină, cu timpul de 3:11.37 minute. Pe podium au mai urcat echipajele Cehiei (3:12.13) şi Turciei (3:12.21).

Prima medalie pentru delegaţia României a fost cucerită, luni, de judoka Ştefania Dobre, argint, la categoria 63 de kilograme, potrivit mediafax. Jocurile Olimpice de Tineret (JOT) se dispută între 16 şi 28 august, fiind o competiţie rezervată sportivilor cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani. România este reprezentată de 41 de sportivi (23 de fete şi 18 băieţi), iar dintre aceştia zece au participat şi la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) de anul trecut, de la Utrecht, de unde opt au revenit în ţară cu cel puţin o medalie.

1 comentariu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 20-08-2014 - 13:46

Daca se poate in canotaj ,
De ce nu si in V I A T A
COTIDIANA ?!?
Decat cu asa …CARMACI ! ! !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult