Acasa Sport-AutoSport Jocurile Olimpice 2012. Inele în Tamisa

Jocurile Olimpice 2012. Inele în Tamisa

scris de Șt. C
5 afisari

Inele olimpice uriaşe au fost coborâte pe Tamisa într-o barjă, în centrul Londrei, pentru a marca cele 150 de zile care au mai rămas până la ceremonia de deschidere a Jocurilor, pe 27 iulie.

Jocurile Olimpice 2012. Inele în Tamisa

Cele cinci inele, măsurând 11 m înălţime şi 25 m lungime, au fost coborâte pe apă de la înălţimea London Bridge, în inima capitalei britanice, înainte de a trece prin faţa unor monumente celebre cum ar fi Turnul Londrei şi Tower Bridge. Ele vor fi din nou utilizate în momentul Jocurilor.
Primarul Londrei, Boris Johnson, a participat la ceremonie şi a anunţat organizarea unei serii de evenimente culturale până la Jocuri. ”2012 este unul din anii cei mai pasionanţi din istoria oraşului nostru. Primind aici lumea, avem o ocazie unică de arăta şi de a întări extraordinara noastră creativitate culturală, care deţine o foarte mare parte în economia noastră”, a spus el, transmite Agerpres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult