Acasa Sport-AutoSport Jocurile Olimpice 2012: Lotul de gimnastică al României a fost definitivat

Jocurile Olimpice 2012: Lotul de gimnastică al României a fost definitivat

scris de Laurentiu Banches
36 afisari

Joi, 12 iulie, Comitetul executiv al Federaţiei Române de Gimnastică (FRG) a stabilit componenţa loturilor olimpice care vor face deplasarea la JO de la Londra.

Federatia Romana de Gimnastica a anuntat loturile olimpice ale României pentru Londra 2012

La feminin, comitetul executiv al FRG a aprobat ca lotul să le aibe în componenţă pe Cătălina Ponor, Sandra Izbaşa, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Diana Chelaru, urmând ca Raluca Haidu să fie rezervă. La masculin vor participa Flavius Koczi, Marius Berbecar, Cristian Băţagă, Ovidiu Buidoso, Vlad Cotuna, iar fostul medaliat cu bronz şi argint la Atena, la JO din 2004, Marian Drăgulescu va fi rezervă.

Preşedintele FRG, Adrian Stoica, a afirmat pentru Agerpres că, Marian Drăgulescu mai poate prinde în ultimul moment echipa masculină, cu condiţia să se afle la cel mai bun nivel. El a precizat că „dacă Drăgulescu reuşeşte cumva să convingă că a revenit la o formă care să îndreptăţească prezenţa sa la Londra, va înlocui unul dintre sportivii de acolo. Dar, pentru moment asta e situaţia.” Astfel, Marian Drăgulescu, care şi-a ajutat echipa la câştigarea medaliei de bronz la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004, mai are timp până miercurea viitoare, 18 iulie să convingă staff-ul tehnic că merită să participe la JO din 2012.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult