Acasa Sport-AutoSport Jocurile Olimpice 2012: Vezi cine va purta drapelul României la ceremonia de deschidere

Jocurile Olimpice 2012: Vezi cine va purta drapelul României la ceremonia de deschidere

scris de Laurentiu Banches
1.851 Afisari

Jucătorul de tenis, Horia Tecău, finalist la dublu la Wimbledon, în 2011 şi 2012, a fost desemnat port-drapel al României pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimipice (JO) din 2012, care vor avea loc la Londra.

Horia Tecau va fi port-drapelul Romaniei la ceremonia de deschidere la JO 2012 (foto: tennismoods.blogspot.com)

Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a decis marţi, 3 iulie, să îi acorde onoarea de a purta tricolorul la JO 2012, constănţeanului Horia Tecău, care în prezent particpă la competiţia de dublă a turneului de la Wimbledon, unde este cap de serie număr 5, împreună cu suedezul Robert Lindstedt. La  JO de la Londra, Horia Tecău va intra  în competiţia de dublu de tenis alături de singurul jucător român simplu situat în top 100 ATP, Adrian Ungur.

De altfel, Adrian Ungur va fi şi singurul reprezentant al României în proba olimpică de simplu masculin. În ceea ce priveşte competiţia feteleor România le va avea la start pe jucătoarele de tenis Monica Niculescu, Simona Halep, Sorana Cîrstea şi Irina-Camelia Begu. Mai mulţi practicanţi ai sportului alb vor purta drapelul ţărilor lor la ceremonia de deschidere de la JO de la Londra, printre care se numără numerele 1 mondial la masculin şi feminin, sârbul Novak Djokovic şi rusoaica Maria Sharapova şi câştigătorul a 7 trofee la Roland Garros, spaniolul Rafael Nadal. De asemenea, elveţianul Roger Federer, care a fost port-drapel al ţării sale în 2004 şi 2008 s-a arătat interesant să poarte încă o dată steagul ţării sale la ceremonia de deschidere a unor Jocuri Olimpice.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS