Acasa Sport-AutoSport Joi 27 decembrie, fara Loto. Tragerile Speciale de Anul Nou, pe 30 decembrie

Joi 27 decembrie, fara Loto. Tragerile Speciale de Anul Nou, pe 30 decembrie

scris de Z.V.
6 afisari

Joi, 27 decembrie nu vor avea loc trageri Loto. Duminica, 30 decembrie, vor avea loc Tragerile Speciale Loto de Anul Nou. Perioada de vanzare pentru Tragerile Speciale Loto de Anul Nou a inceput duminica, 23 decembrie, dupa inchiderea jocului precedent, si se va incheia duminica 30 decembrie.

Joi 27 decembrie, fara Loto. Tragerile Speciale de Anul Nou, pe 30 decembrie

Joi 27 decembrie, fara Loto. Tragerile Speciale de Anul Nou, pe 30 decembrie

Ca in fiecare an, Loteria Romana le-a pregatit jucatorilor la loto, pentru finalul de an, numeroase surprize.

Pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker si Loto 5/40, cu acelasi bilet, se va participa la doua trageri: tragerea principala si tragerea suplimentara. Astfel, in aceeasi zi, in cadrul emisiunii “Lozul cel Mare” jucatorii vor avea o sansa dubla de castig. Mai mult, fiecare din cele trei jocuri, Loto 6/49, Joker si Loto 5/40 vor beneficia de suplimentari importante ale fondului de castiguri al categoriei I, pentru cea de-a doua tragere, cea suplimentara.

Astfel, pentru tragerea suplimentara Loto 6/49, fondul de castiguri al categoriei I, se suplimenteaza cu 300.000 de lei. Pentru tragerea suplimentara Joker, fondul de castiguri al categoriei I se suplimenteaza cu 200.000 lei iar pentru tragerea suplimentara Loto 5/40 fondul de castiguri al categoriei I se suplimenteaza cu suma de 100.000 lei.

Pentru Tragerile Speciale Loto de Anul Nou pretul unei variante simple la Loto 6/49 este de 8 lei, pentru Joker 6,4 lei iar pentru Loto 5/40 de 3,2 lei. Pentru jocurile Noroc, Noroc Plus si Super Noroc nu vor avea loc trageri duble iar pretul unei variante simple ramane neschimbat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult