Acasa Sport-AutoSport Kaiac-canoe: Florin Comănici a cucerit aurul la canoe simplu, 5000 m

Kaiac-canoe: Florin Comănici a cucerit aurul la canoe simplu, 5000 m

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Românul Florin Comănici a adus încă o medalie de aur pentru România la Campionatul European de la Zagreb în proba de Canoe simplu pe distanţa de 5000 de metri.

Florin Comanici a castigat proba de canoe simplu pe distanta de 5000 m la CE din Croatia (foto:ultimelestiri.ro)

Florin Comănici i-a învins în finala probei de fond de canoe pe spaniolul Manuel Campos şi pe slovacul Matej Rusnak. Comănici a încheiat cursa de 5000 de metri în 22 de minute şi 55 de secunde, terminând cu 26.48 de secunde înainte rutierul iberic şi 36.33 secunde în faţa sportivului din Slovacia.

Astfel, delegaţia României a adunat la acest campionat european 4 medalii de aur, aduse la canoe 2 – 1000 de metri de Liviu Dumitrescu şi Victor Mihalachi, la paracanoe – 200 de metri de Mihaela Lulea şi la aceaşi probă în varianta masculină de Iulian Şerban. În afară de aceste medalii de aur, România a mai strâns încă 4 medalii de argint la kaiac 4 şi canoe 4 masculin pe distanţa de 1000 de metri şi la canoe 2 masculin pe distanţa de 500 de metri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult