Acasa Sport-AutoSport Kaiacistul Iustin Porcăraşu, ranit grav pe lacul Razelm

Kaiacistul Iustin Porcăraşu, ranit grav pe lacul Razelm

scris de Șt. C
3 afisari

Kaiacistul Iustin Porcăraşu a fost rănit grav, în urma unui accident petrecut sâmbătă pe lacul Razelm-Sinoe, existând posibilitatea ca medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea să-l transfere la Bucureşti.

Kaiacistul Iustin Porcăraşu a fost rănit grav

Kaiacistul, potrivit informaţiilor furnizate de comisarul şef al Serviciului Poliţia Deltei Dunării, Ştefan Leonte, se afla într-o ambarcaţiune motorizată împreună cu alte persoane atunci când barca a fost lovită de o alta, în urma evenimentului două persoane fiind rănite.

‘Tânărul are răni grave la nivelul feţei, mandibula spartă, plăgi la nivelul piramidei nazale, traumatism ocular drept şi prezenta hemoragie. A fost operat în spitalul tulcean şi am vorbit cu directoarea medicală Elena Chircov pentru ca acesta să fie transportat cu un elicopter la Bucureşti sau la Constanţa’, a declarat pentru Agerpres directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), Dumitru Vâlcu.

El a mai spus că alte două persoane prezentau leziuni minore şi au refuzat iniţial internarea în SJU, ulterior o altă tânără fiind internată în unitatea spitalicească. Accidentul naval, potrivit Căpităniei Zonale a Portului Tulcea, este anchetat de Căpitănia Midia, judeţul Constanţa, care a demarat cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul. Datele preliminare relevă că, alături de kaiacistul Iustin Porcăraşu, în ambarcaţiune se mai aflau alte patru persoane.

Legitimat la CSA Bucureşti, Iustin Porcăraşu face parte din lotul olimpic lărgit, până în prezent el câştigând numeroase medalii la concursuri internaţionale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult