Acasa Sport-AutoSport Kickboxing: Sebastian Ciobanu a pierdut confruntarea cu Gokhan Saki (video)

Kickboxing: Sebastian Ciobanu a pierdut confruntarea cu Gokhan Saki (video)

scris de D.P.
26 afisari

Sebastian Ciobanu a pierdut la decizie confruntarea cu campionul mondial Gokhan Saki în cadrul unui eveniment care a avut loc vineri seară, la Dubai, însă evoluția sa a fost aplaudată la scenă deschisă și a fost lăudat chiar de oponentul său.

ebastian Ciobanu a pierdut confruntarea cu Gokhan Saki

ebastian Ciobanu a pierdut confruntarea cu Gokhan Saki

Numărat în primul minut din prima repriză după un croșeu de stânga, Ciobanu și-a revenit și a punctat mai mult în runda a doua, câștigând pe foile de arbitraj ale judecătorilor. La finalul celor trei runde, turcul a fost declarat învingător la decizie unanimă, însă a ținut să îl laude pe român și chiar l-a purtat pe brațe. A fost al 82-lea succes din cariera lui Saki, turcul având până acum o rată a KO-urilor de aproape 70%.

„M-a surprins sincer să fiu, mai ales că vin după o perioadă de pauză. Sebastian a luptat incredibil, e un sportiv de viitor, a demonstrat că locul său e în elită”, a spus Saki, cel care obținuse ultimele cinci victorii înainte de limită, cu Raoumaru, Anderson Silva, Daniel Ghiță, Nathan Corbett și Tyrone Spong.

„Sunt onorat că am putut să lupt împotriva celui mai bun kickboxer din lume, dar îmi pare rău că nu am reușit mai mult”, a spus

(30 ani), încurajat de la colț de colegul său de sală, Cătălin Moroșanu. „Dacă până acum erai un necunoscut pentru noi, acum cred că toți am reușit să îți reținem numele”, i-a transmis și crainicul de ring sportivului originar din Iași.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult