Acasa Sport-AutoSport Kobe Bryant: Nu puteam să-mi doresc mai mult de la viaţă. A fost absolut minunat. Nu-mi vine să cred că s-a terminat

Kobe Bryant: Nu puteam să-mi doresc mai mult de la viaţă. A fost absolut minunat. Nu-mi vine să cred că s-a terminat

scris de Misu Andrei
95 Afisari

Celebrul jucător de baschet Bryant și fiica sa au murit într-un accident de elicopter

Vedeta NBA, Kobe Bryant, 41 de ani, a murit după ce elicopterul în care călătorea s-a prăbușit în orașul Calabasas din California, potrivit New York Post. Potrivit unor surse citate de CNN, la bordul aparatului de zbor, alături de Bryant, s-ar fi aflat și una dintre fiice.

 

Una dintre fetele lui Kobe Bryant, Gianna Maria, denumită și GiGi, în vârstă de 13 ani, se afla alături de tatăl ei la bordul elicopterului, în momentul prăbușirii. Cei doi au murit, împreună cu celelalte trei persoane din aeronavă.

Potrivit mirror.co.uk, aceștia mergeau la Academia Mamba, acolo unde voiau să joace baschet. Academia se află în apropierea orașului Thousand Oaks, Los Angeles.

Unul dintre cei mai mari baschetbalişti americani din istorie, Kobe Bryant, a decedat duminică într-un accident de elicopter, la Calabasas, în sudul Californiei. În accident au mai murit 4 persoane, una dintre ele fiind fiica sa Gianna, în vârstă de 13 ani, spun surse din presa americană.

Bryant este unul dintre cei şapte jucători care au marcat peste 30.000 de puncte în carieră în liga profesionistă nord-americană de baschet.

De cinci ori campion în NBA, Kobe Bryant a evoluat timp de 20 de ani pentru Los Angeles Lakers, retrăgându-se din baschet la 13 aprilie 2016, marcând 60 de puncte în meciul cu Utah Jazz. Bryant a părăsit baschetul lăsând în spate un total de 33.643 de puncte înscrise în NBA.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS