Acasa Sport-AutoSport Laurenţiu Reghecampf va pleca de la Steaua

Laurenţiu Reghecampf va pleca de la Steaua

scris de Șt. C
18 afisari

Anamaria Prodan a declarat că Laurenţiu Reghecampf va pleca de la Steaua la prima ofertă pe care o va primi din străinătate.

Reghecampf

„La prima ofertă din străinătate vom pleca! Am crezut că se poate schimba ceva în fotbalul românesc, dar m-am înşelat. Din acest motiv, Laurenţiu va accepta prima ofertă din străinătate şi vom pleca din România”, a spus Anamaria prodan la Realitatea TV.

Anamaria Prodan a mai declarat că va acţiona în justiţie cele două ziare de sport, Gazeta Sporturilor şi ProSport, care au decis să nu mai publice nici o informaţie despre soţia antrenorului stelist Laurenţiu Reghecampf.

„Sunt doi ani de când sunt jignită în mod repetat de cele două ziare, dar acum am decis să apelez la justiţie. I-am iertat pe ziariştii care au scris numai invenţii despre mine şi despre soţul meu, începînd cu mafia pariurilor şi terminând cu fotografiile care sugerează că aş fi prostituată”, a declarat Anamaria Prodan. Anamaria Prodan susţine că războiul cu cele două ziare de sport nu a plecat doar de la un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, despre care a spus că nu îi aparţie.

1 comentariu

Vivi 28-09-2013 - 09:09

nu mai avem padure, am ramas doar cu uscaturile care ne distrug viata…si in fotbal este la fel

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult