Acasa Sport-AutoSport Laureus Sports. Premii pentru Djokovic şi Barcelona

Laureus Sports. Premii pentru Djokovic şi Barcelona

scris de Șt. C
1 afisari

Novak Djokovic s-a clasat pe primul loc în ierarhiile individuale la Premiile Laureus Sports, în timp ce FC Barcelona a fost laureată drept cea mai bună echipă, în cadrul unei ceremonii care a avut loc luni seara la Londra.

Laureus Sports. Premii pentru Djokovic şi Barcelona

Tenismenul Novak Djokovic a cucerit titlul de Sportivul anului la numai o săptămână de la triumful obţinut la Australian Open. El este al 5-lea tenismen din era open care reuşeşte 3 titluri de Mare Şlem consecutiv. FC Barcelona a fost recunoscută drept cea mai bună echipă în 2011, fotbaliştii lui Pep Guardiola cucerind, în special, titlul în Spania şi Liga campionilor.
Cea mai bună sportivă a anului 2011 a fost desemnată atleta kenyană Vivian Cheruiyot. Ea a fost campioană mondială la 5.000 m şi 10.000 m, anul trecut, la Daegu.  Câştigătorii prestigioaselor trofee, decernate de cea mai reprezentativă fundaţie din lume, Laureus Sports, au fost aleşi de membrii academiei, 47 de staruri ale sportului mondial din toate timpurile, între care se numără şi românii Nadia Comăneci şi Ilie Năstase.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS