Acasa Sport-AutoSport Liga 1 – Etapa a 32-a: Program şi televizări

Liga 1 – Etapa a 32-a: Program şi televizări

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Etapa a 32-a pune faţă în faţă în faţă favorite la titlu cu echipe aflate la retgoradare sau proaspăt scăpate de zona fierbinte a clasamentului.

Vineri, în ziua în care ar trebui să se dea decizia în legătură cu derby-ul Clujului, CFR joacă primul meci al etapei cu nr.32 în compania unei echipe obligată să câştige pentru a păstra şanse matematice de evitare a retrogradării, Voinţa Sibiu. Sâmbătă într-un meci al orgoliului şi luptei pentru a obţine mai mulţi bani din televizări, campioana en-titre Oţelul Galaţi va juca cu „U” Cluj, iar Dinamo va înfrunta ultima clasata CS Mioveni în Ştefan Cel Mare.

Ziua de duminică începe cu două partide la finalul cărora s-ar putea ştii cu certitudine care sunt cele 4 echipe care vor părăsi Liga 1 la sfârşitul acestui sezon. Cele două meciuri decisive pentru lupta în zona fierbinte sunt confruntările dintre Petrolul şi Gaz Metan Mediaş şi Concordia Chiajna şi FCM Tg.Mureş.

Tot duminică se mai dispută şi partidele Stelei, Rapidului şi noului lider FC Vaslui cu FC Braşov, Pandurii şi respectiv Sportul, care în funcţie de rezultatul meciului echipei CFR cu Voinţa Sibiu şi decizia de vineri a comisilor pot stabili în mare măsură ierarhia finală a acestui sezon. Luni se va disputa şi ultimul meci al etapei, între Ceahlăul şi Astra, care vor ştii după confruntările de duminică dacă meciul lor mai are vreo miză sau va fi o partidă relaxată între două echipe deja salvate şi matematic de la retrogradare.

Program şi televizări etapa a 32-a a Ligii 1:

Vineri, 11 mai

CFR Cluj – Voinţa Sibiu, ora 21.30 DIGISPORT

Sambata, 12 mai

Oţelul Galaţi – „U” Cluj, ora 19.00 DIGISPORT

Dinamo – CS Mioveni, ora 21.30 DIGISPORT

Duminica, 13 mai

Petrolul – Gaz Metan, ora 17.00 GSPTV

Concordia Chiajna – FCM Tg. Mureş, ora 17.00 DIGISPORT

Rapid – Pandurii, ora 19.00 DIGISPORT

FC Vaslui – Sportul, ora 19.30 DOLCESPORT

FC Brasov – Steaua, ora 21.30 DIGISPORT

Luni, 14 mai

Ceahlăul – Astra, ora 21.30 DIGISPORT

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult