Acasa Sport-AutoSport Liga 1: Eric de la Pandurii Tȃrgu Jiu transferat la Al Ahli

Liga 1: Eric de la Pandurii Tȃrgu Jiu transferat la Al Ahli

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Fotbalistul brazilian Eric de Oliveira, de la Pandurii Tg. Jiu, a semnat, ȋn seara de marți, 7 ianuarie, un contract pentru un an și jumătate cu formația Al Ahli Jeddah din Arabia Saudită.

Liga 1: Eric de la Pandurii Tȃrgu Jiu transferat la Al Ahli (foto:sptfm.ro)

Managerul sportiv Fahad bin Mohammed Barbaa s-a deplasat la București pentru perfectarea contractului, după ce se ajunsese la un acord cu clubul din Târgu Jiu. Al Ahli ocupă locul patru în campionatul Arabiei Saudite, după 16 etape, cu 24 puncte, devansată de Al-Nassr, 42 puncte, Al-Hilal, 38 p, și Al-Taawon, 26 p, potrivit Agerpres.

Eric a jucat în acest sezon 18 meciuri pentru Pandurii în Liga I, marcând 11 goluri. Mijlocașul ofensiv brazilian (28 ani) și-a început cariera la Metropolitano de unde s-a transferat în 2008 la Gaz Metan Mediaș. A promovat cu formația medieșană în prima ligă și a avut o escapadă la Karpatî Lvov (2011-2012), după care a revenit la Gaz Metan. În vara anului trecut s-a transferat la Pandurii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult