Acasa Sport-AutoSport Liga 1, etapa 15. Petrolul Ploiești – ASA Târgu Mureș, scor 2-0 (video)

Liga 1, etapa 15. Petrolul Ploiești – ASA Târgu Mureș, scor 2-0 (video)

scris de Z.V.
5 afisari

Petrolul s-a impus pe teren propriu, în etapa a 15-a din Liga I, cu 2-0, în faţa surprizei din acest sezon, ASA Târgu Mureş. După acest succes, gazdele rămân pe locul trei în clasament, la şase puncte de liderul Steaua.

Într-o partidă în care mijlocaşul de la Târgu Mureş, Gabi Mureşan, a fost huiduit la fiecare atingere de balon, după decizia Comisiei de Apel de a-i anula suspendarea de 16 etape, petroliştii au anunţat rapid numele câştigătorului.

Albin a finalizat cu un şut fără speranţe pentru Stăncioiu o acţiune de atac a „lupilor galbeni”, în care golgheterul Toto Tamuz i-a pasat cu călcâiul (16). După numai cinci minute, căpitanul Geraldo Alves i-a dublat avantajul trupei lui Gigi Mulţescu, după o lovitură de cap (21).

Goga a avut cea mai mare ocazie a echipei lui Cristi Pustai, dar Pecanha a intervenit salvator la şutul fostului rapidist. Oaspeţii au terminat partida în inferioritate numerică. Bejan a primit al doilea cartonaş galben, după un fault la Pastorini (89).

Înfrângerea de la Ploieşti a fost prima pentru Pustai pe banca lui ASA, după patru victorii şi două remize, în toate competiţiile.
Petrolul și ASA Târgu Mureș se întâlnesc duminica, de la ora 20:30, în etapa a 15-a a Ligii I.

Liga 1, etapa 15. Petrolul Ploiești – ASA Târgu Mureș

Liga 1, etapa 15. Petrolul Ploiești – ASA Târgu Mureș

Cele două echipe sunt despărțite doar de două puncte. Petrolul se află pe locul trei în clasament cu 28 de puncte iar ASA Târgu Mureș pe poziția a cincea, cu 26 de puncte.

De la venirea pe banca tehnică a ploieștenilor, Gheorghe Mulțescu nu a pierdut niciun meci. De cealalată parte, ASA Târgu Mureș este neînvinsă în ultimele șase partide, câștigând patru dintre acestea printre care și în fața Stelei. Petrolul a pierdut două meciuri pe teren propriu în acest sezon iar ASA Târgu Mureș are o singură victorie în deplasare.

Echipele de start:

Petrolul Ploiesti: Pecanha – Alcenat, Geraldo, Ipsa, Satli – De Lucas, I. Filip – Teixeira, Albin, N’Koyi – Tamuz

ASA Targu Mures: Stăncioiu – Feussi, M. Constantin, Bejan, Sepsi – Gorobsov, Mureșan – Hora, Goga, Bumba – Axente

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult