Acasa Sport-AutoSport Liga 1 – etapa 28: CFR Cluj revine pe primul loc (Video)

Liga 1 – etapa 28: CFR Cluj revine pe primul loc (Video)

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

După victoria 2-0 de la Piatra Neamţ, CFR Cluj revine în topul clasamentului din Liga 1, după o singură etapă în care poziţia a fost ocupată de Dinamo.

Ioan Andone prima victorie de la revenire (foto:cfr1907.ro)

Pe un teren unde se câştigă greu, la Piatra Neamţ, campiona din urmă cu 2 ani, a deschis scorul dintr-o lovitură liberă executată perfect de bosniacul Stojan Vranjec în minutul 18 şi a închis tabela în al treilea minut de prelungire prin Mario Camora. Deşi a revenit la echipa clujeană de 3 etape, aceasta a fost abia prima victorie pentru Ioan Andone cu CFR Cluj în acest sezon, o victorie care îi distanţează pe Clujeni la 6 puncte de Steaua, care va disputa duminică seara derby-ul cu Rapid. Un lucru este sigur în legătură cu această etapă şi anume faptul că la finalul ei doar 4 echipe se vor mai afla despărţite de un interval de 3 puncte în fruntea clasamentului.

FC Vaslui, una dintre cele 4 echipe, se menţine la o distanţa de 3 puncte faţă de CFR Cluj, dar a reuşit să egaleze pe Dinamo în clasament după victoria 2-1 pe propriul teren cu Astra lui Mircea Rednic care câştigase 10 puncte în ultimele 4 meciuri. FC Vaslui a reuşit să revină prin golurile lui N’Doye (56’) şi Marius Constantin (86’), după ce formaţia ploieşteană care a jucat ultimele 26 de minute în 10 oameni a deschis scorul în minutul 32 prin Wiliam Douglas de Amorim.

În primul din cele 4 meciuri din etapa a 28-a desfăşurate sâmbătă, Sportul a fost învinsă pe propriul teren de Gaz Metan Mediaş după ce a condus din minutul 55 prin golul lui Andrei Lungu, însă numai pentru ca medieşenii să întoarcă rezultatul în minutele 67 şi 70 prin golurile lui Thaer Bawab şi Dan Roman. De asemenea, tot pe propriul teren a pierdut şi formaţia „U” Cluj, aflată la prima înfrângere cu Claudiu Niculescu pe bancă, formaţia fiind învinsă de Pandurii Tg.Jiu prin golul lui Claudiu Voiculeţ din minutul 79.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult