Acasa Sport-AutoSport Liga 1, etapa a 10-a: Ceahlaul Piatra Neamț – FC Botoșani, scor 0-1 (video)

Liga 1, etapa a 10-a: Ceahlaul Piatra Neamț – FC Botoșani, scor 0-1 (video)

scris de Z.V.
6 afisari

FC Botoșani a învins pe Ceahlăul, în depalsare, cu scorul de 1-0.

Echipa lui Leo Grozavu s-a impus în deplasare în faţa Ceahlăului, scor 1-0, graţie reuşitei lui Hadnagy din debutul partidei (‘2). Botoşănenii au acumulat astfel 17 puncte şi au urcat pe locul şase al clasamentului. Ceahlăul coboară pe poziţia a zecea, cu doar 12 puncte.  
Ceahlăul Piatra Neamţ întâlneşte astăzi, de la ora 16, pe teren propriu pe FC Botoşani, în etapa 10 a ligii întâi. 

Liga 1, etapa a 10-a: Ceahlaul Piatra Neamț – FC Botoșani

Liga 1, etapa a 10-a: Ceahlaul Piatra Neamț – FC Botoșani

Confruntarea de la Piatra Neamţ este un derby moldav, între două formaţii care până acum s-au mai întâlnit doar de două ori pe prima scenă fotbalistică. În returul sezonul trecut, cele două formaţii au încheiat la egalitate, 0 – 0, disputa de sub Pietricica. De această dată, atât Ceahlăul cât şi FC Botoşani au avut un început destul de bun de campionat şi se află în prima parte a clasamentului, gazdele pe poziţia a noua, cu 12 puncte, în timp ce oaspeţii se află pe locul 7, cu 14 puncte.

Atât Ceahlăul cât şi oaspeţii de la Botoşani au remizat runda trecută, pietrenii, 2 – 2 la Mediaş, în timp ce formaţia lui Leo Grozavu, 0 – 0, pe teren propriu, cu FC Braşov. Cele două adversare de astăzi s-au mai întâlnit în această vară, într-un joc amical, la Piatra Neamţ, formaţia din nordul Moldovei impunând-se cu 2 – 1.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult