Acasa Sport-AutoSport Liga 1, etapa a 10-a: Oţelul Galați – Steaua București, scor 0-3 (video)

Liga 1, etapa a 10-a: Oţelul Galați – Steaua București, scor 0-3 (video)

scris de Z.V.
3 afisari

Steaua București a învins pe Oțelul Galați cu scorul de 3-0 (2-0), duminică, în deplasare, într-un meci din etapa a 10-a a Ligii I de fotbal.

Steaua s-a impus prin golurile marcate de Iasmin Latovlevici (26), Lucian Sânmărtean (23) și Lukasz Szukala (63), echipa gazdă jucând cea mai mare parte a meciului în inferioritate numerică, în urma eliminării portughezului Helder Tavares (16).

În min. 61, portarul Dumitru Hotoboc a respins în bară mingea expediată de Raul Rusescu din lovitură liberă.

FC Oțelul Galați — FC Steaua București 0-3 (0-2), stadion ”Oțelul” — Galați

Au marcat: Iasmin Latovlevici (26), Lucian Sânmărtean (23), Lukasz Szukala (63).

Cartonaș roșu: Helder Tavares (Oțelul, 16).

Meciul dintre Otelul Galati si Steaua Bucuresti din cadrul etapei a 10-a a Ligii 1 va avea loc duminica 5 octombrie, de la ora 16:00, pe stadionul “Otelul” din Galati.

Liga 1, etapa a 10-a: Oţelul Galați – Steaua București

Liga 1, etapa a 10-a: Oţelul Galați – Steaua București

Antrenorul Tibor Selymes a vorbit despre meciul pe care Oţelul îl va disputa împotriva Stelei: “Nu ştiu cota de la pariuri, cert e că avem un meci foarte greu cu campioana României. Steaua a jucat bine şi vom avea un meci extrem de dificil. O să fie diferit faţă de ce a fost la Kiev, abordează altfel meciul cu noi. La nivelul Stelei nu cred că mai există probleme de oboseală, pentru că altfel nu aveau rezultate. Contează cum abordăm noi meciul. Dacă jucăm ca la Pandurii, n-avem nicio şansă. Trebuie să jucăm curajos şi să-i punem probleme adversarului. Lucrăm să reglăm problemele pe care le avem în defensivă. Sper să nu mai apară aceleaşi greşeli şi la meciul cu Steaua. Nu pot să le promit suporterilor decât că vom face tot ce ţine de noi pentru un rezultat bun. Nimic nu e imposibil! ”

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult