Acasa Sport-AutoSport Liga 1, etapa a 12-a: Astra Giurgiu – Petrolul Ploiești, scor 0-0 (rezumat video)

Liga 1, etapa a 12-a: Astra Giurgiu – Petrolul Ploiești, scor 0-0 (rezumat video)

scris de Z.V.
4 afisari

Astra Giurgiu și Petrolul Ploiești au terminat la egalitate, 0-0, luni seara, pe stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu, în ultimul meci din etapa a 12-a a Ligii I de fotbal.

Astra a avut o bară, prin Constantin Budescu (73), direct din corner. Astra a ajuns la al patrulea meci consecutiv în campionat fără victorie (trei egaluri, un eșec). Petrolul venea după trei victorii consecutive.

Cele două echipe au disputat 15 meciuri directe, Astra având două victorii, Petrolul șase, iar șapte partide s-au încheiat nedecis.

Astra Giurgiu – Petrolul Ploiești, derby-ul etapei a 12-a din Liga 1, se va disputa luni, 27 octombrie, de la ora 21.

Liga 1, etapa a 12-a: Astra Giurgiu vs Petrolul Ploiești

Liga 1, etapa a 12-a: Astra Giurgiu vs Petrolul Ploiești

Astra Giurgiu are ocazia de a se apropia de fruntea clasamentului în cazul unei victorii cu fosta rivală din Ploiești, Petrolul, dar se anunță o misiune dificilă pentru giurgiuveni, care au și un nou antrenor în persoana lui Oleg Protasov. Joi seara, vice-campioana României a jucat la Glasgow cu Celtic, în Europa League, fiind învinsă cu scorul de 2-1, arătând multe părți bune sub noua conducere.

Petrolul Ploieşti nu a avut mari emoţii în meciul de pe tern propriu cu Ceahlăul Piatra-Neamţ din ultima etapă, pe care la câştigat cu scorul de 2-0. După 11 etape disputate, trupa lui Gigi Mulţescu se află pe locul 3 înclasament, fiind la 5 puncte de Steaua şi la 2 puncte de CFR.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult