Liga 1, etapa a 13-a: Astra Giurgiu - CSMS Iași, 1-0 (video) | Ziua Veche
Acasa Sport-AutoSport Liga 1, etapa a 13-a: Astra Giurgiu – CSMS Iași, scor 1-0 (video)

Liga 1, etapa a 13-a: Astra Giurgiu – CSMS Iași, scor 1-0 (video)

scris de Z.V.
0 afisari

Astra Giurgiu a învins pe CSMS Iaşi cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, pe stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu, într-un meci din etapa a 13-a a Ligii I de fotbal.

Ghanezul Sadat Bukari (65) a marcat golul victoriei Astrei, care a avut şi o bară prin Fwayo Tembo în min. 89.  Astra a câştigat primul său meci cu formaţia ieşeană, după un eşec şi un egal.  Astra obţine prima victorie după trei etape în care a înregistrat două eşecuri şi un egal. Astra a urcat pe locul 3 pentru moment în Liga I.

Vineri, de la ora 21:30, la Giurgiu, Astra primește vizita nou promovatei CSMS Iași, într-un meci contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I.

Liga 1, etapa a 13-a: Astra Giurgiu - CSMS Iași

Liga 1, etapa a 13-a: Astra Giurgiu - CSMS Iași

Înaintea acestei întâlniri, Astra se află pe locul al patrulea în clasament, cu 21 de puncte (golaveraj 26-17), la egalitate cu Dinamo București (golaveraj 21-14). De partea cealaltă, ieșenii ocupă poziția a 17-a – penultima din Liga I – cu doar cinci puncte (golaveraj 8-20), cu unul mai mult decât „lanterna roșie” CS Turnu Severin.

Soarta lui Liviu Ciobotariu pe banca Iașiului se joacă (și) la Giurgiu, după cum anunță președintele Consiliului de Administrație al grupării moldave, Leonida Antohi. În aceeași situație se află și președintele executiv Florin Prunea. Nou promovata trebuie să câștige patru puncte din întâlnirile cu Astra și Universitatea Cluj, pentru ca cei doi să continue în Copou. „Așa nu se mai poate! Dacă nu câștigăm patru puncte în urmatoarele două meciuri, atunci vom fi nevoiți să facem imediat unele schimbări, iar Ciobotariu și Prunea sunt primii vizati”, a spus Antohi.

Echipele probabile: Astra: Lung junior, G.Enache, Găman, Mureşan, Junior Morais – Tembo, Seto, Yahaya, Distefano – Fatai, Ivanovski; Antrenor: Gheorghe Mulţescu; Iași: Irimia – Jovanovic, Al.Creţu, Tincu, Mitrea – Keita, Milea, Petrović, Vladu – Onofraş, Herghelegiu; Antrenor: Liviu Ciobotariu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult