Acasa Sport-AutoSport Liga 1, etapa a 17-a: Ceahlăul – Rapid, scor 0-0 (video)

Liga 1, etapa a 17-a: Ceahlăul – Rapid, scor 0-0 (video)

scris de Z.V.
0 afisari

FC Ceahlăul Piatra Neamţ şi FC Rapid Bucureşti au terminat la egalitate, 0-0, sâmbătă seara, pe stadionul ‘Ceahlăul’, într-un meci tern, fără ocazii, din etapa a 17-a a Ligii I de fotbal, ultima a turului.

Rapid câştigase precedentele şase partide jucate sub Pietricica, dar Ceahlăul s-a impus în primăvară cu 2-1 în Giuleşti.

FC Rapid București va juca sîmbtăt seară în deplasare la Piata Neamț, meciul contra celor de la Ceahlăul. Pînă în acest moment cele două echipe s-au mai întâlnit de 30 de ori pe prima scenă fotbalistică a Ligii 1, prima dată în sezonul 1993-1994, atunci când formația noastră pierdea la limită 1-0.
De atunci, Rapid și-a trecut în cont 16 victorii și 4 rezultate de egalitate. Din păcate pentru noi, 10 meciuri au fost adjudecate de adversarii noștri de sâmbătă seară.

Liga 1, etapa a 17-a: Ceahlăul - Rapid

Liga 1, etapa a 17-a: Ceahlăul - Rapid

Rapid speră să obțină la Piatra Neamț a treia victorie consecutivă în Liga I, după succesele obținute cu Universitatea Cluj și Gaz Metan Mediaș. „Mereu am avut meciuri grele la Piatra-Neamţ, dar ne dorim să realizăm a treia victorie consecutivă, ceea ce nu s-a mai întâmplat, până acum, în acest campionat.  Vrem să urcăm în clasament, Rapid e o forţă şi locul ei nu e pe şase sau şapte”, a spus Marian Rada.

În meciul cu Ceahlăul, Marian Rada nu se va putea baza pe Bozovic, Marius Constantin și Rui Duarte, accidentați, în timp ce Burcă este suspendat, după cartonașul roșu primit în meciul cu Gaz Metan. De cealaltă parte, Ceahlăul trece printr-o perioadă mai dificilă. În ultima etapă, nemțenii au cedat la Iași, scor 0-1. Cu toate acestea, Costel Enache așteaptă o prestație cât mai bună din partea jucătorilor săi. „Sunt convins că ne va fi foarte greu în acest meci de luptă, dar la fel de sigur sunt pe faptul că avem în faţă un joc pe care-l putem câştiga”, a afirmat Enache. În sezonul trecut, Rapid ambele meciuri cu Ceahlăul s-au încheiat cu același rezultat: 2-1, câte o victorie pentru ambele tabere.  În 2010 cele două echipe au încheiat la egalitate în Giulești, 1-1.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult