Acasa Sport-AutoSport Liga 1, etapa a 17-a: FC Braşov – Steaua, scor 3-1 (video)

Liga 1, etapa a 17-a: FC Braşov – Steaua, scor 3-1 (video)

scris de Z.V.
13 afisari

Steaua poate încheia turul de campionat la 10 puncte în faţa locului al 2-lea în cazul unei victorii la Braşov în ultimul meci din etapa a 17-a, care va avea loc luni, 26 noiembrie, de la ora 20:30.

Liga 1, etap a 17-a : FC Brasov vs Steaua

FC Braşov se află pe o poziţie a 10-a în clasament care însă nu îi oferă siguranţa că va evita retrogradarea având în vedere că are doar 5 puncte avans faţă de locul 15, ocupat de U Cluj. Echipa lui Adrian Szabo va avea în acest final de an două meciuri foarte grele cu Steaua și Dinamo și două mai ușoare cu Viitorul Constanţa și CS Severin, care însă vor fi cruciale pentru evitarea retrogradării.

Tehnicianul celor de la FC Braşov va începe cel mai probabil partida cu liderul din Liga 1 cu D.Mutu,Velayos, Ricardo Machado, Cr.Munteanu, Cr.Ionescu, Nuno Viveiros, Mateiu, Bruno Madeira, I.Popa, Buga, Batin. De partea cealaltă Reghecampf va introduce în terne cel mai probabil următorul 11: Tătăruşanu, Dumitraş, Chiricheş, Martinović (Gardoş), Pârvulescu, Bourceanu, Pintilii,Chipciu, Cr.Tănase, M.Costea, Rusescu.

După ce a pierdut categoric meciul cu Vfb Stuttgart, scor 1-5, Steaua va încerca să îşi refacă moralul în vederea meciului decisiv cu FC Copenhaga din Europa League şi să termine turul aproape perfect de campionat cu o nouă victorie, care să o ducă la 10 puncte avans de locul al 2-lea, ocupat de Astra Giurgiu. De altfel, până la finalul anului, „roș-albaştrii” speră să câștige toate meciurile din campionat, mai ales că în afară de  derby-ul cu Astra Giurgiu, adversarii sunt facili.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult