Acasa Sport-AutoSport Liga 1, etapa a 18-a: Concordia Chiajna – Steaua, scor 0-6 (video)

Liga 1, etapa a 18-a: Concordia Chiajna – Steaua, scor 0-6 (video)

scris de Z.V.
14 afisari

Concordina Chiajna şi Steaua Bucureşti se întâlnesc într-o partidă din prima etapă a returului, vineri, 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, de la ora 20:00.

Liga 1, etapa a 18-a: Concordia Chiajna vs Steaua Bucuresti

Fostul antrenor al Stelei din sezonul precedent şi actual antrenor la Concordia, Ilie Stan, şi-a propus să învingă Steaua în cat mai multe ocazii cu putinţă, nefiind mulţumit doar cu eliminarea acestora din optimile Cupei României după executarea loviturilor de departajare. La încheierea turului, echipa din Chiajna s-a clasat pe locul 10, cu 23 de puncte, fiind la 8 puncte de primul loc retrogradant și la 10 puncte de Europa League, astfel că echipa lui Ilie Stan poate fi considerată una relativ lipsită de griji la momentul actual.

Concordia va începe cel mai probabil partida cu următorul 11 în care se regăsesc şi foşti jucători ai echipei din Ghencea: Cobrea, Belu, Leca, Ghionea, Bambara, Purece, S.Paraschiv, S.Pană, Zuluf, Wellington, Ibrić. De partea cealaltă, Laurenţiu Reghecampf va introduce în teren cel mai probabil echipa: Tătăruşanu, Dumitraş, Chiricheş, Gardoş, Pârvulescu, Bourceanu, Pintilii, Ad.Popa, Rusescu, Cr.Tănase, Nikolić.

Ultimele rezultate ale Stelei, înfrângerile cu Stuttgart şi FC Braşov, fac ca acest meci să fie mai mult decât o revanşa pentru eliminarea din Cupă României, victoria fiind necesară „roş-albaştrilor” pentru a avea un moral ridicat înaintea partidei decisive din Europa League cu FC Copenhaga, dar şi pentru a menţine o distanţă confortabilă faţă de urmăritoarele din Liga 1. Totodată etapa viitoare Steaua va avea de jucat cu echipa aflată momentan pe locul 2, Astra Giurgiu, care a arătat o formă foarte bună, reuşind şi calificarea în semifinalele Cupei României  în Giuleşti.

1 comentariu

Tom Cc 01-12-2012 - 09:10

HAI STEAUA !! Sa va vad ce faceti de Mos Nicolae cu danezii !!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult