Acasa Sport-AutoSport Liga 1, etapa a 19-a: Program şi televizări

Liga 1, etapa a 19-a: Program şi televizări

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Penultima etapă din Liga 1 care se va desfăşura în 2012 are programate partidele în perioada 7-10 decembrie, meciul cel mai aşteptat fiind derby-ul primul două echipe din clasament  Steaua şi Astra Giurgiu.

Liga 1, etapa a 19-a: Program si transmisiuni TV

Sunt motive de sărbătoare, dar şi de tristeţe pentru fotbalul românesc, care are pentru prima dată din sezonul 2006/2007 două echipe în primăvara europeană, dar care se confruntă pe plan intern cu din ce cu o criză financiară a echipelor de tradiţie bucureştene Rapid şi Dinamo, care sunt foarte aproape să îşi piardă în pauza de iarnă cei mai buni fotbalişti pe preţuri reduse. În afară de partida dintre primele două clasate Steaua şi Astra Giurgiu care va avea loc luni, 10 decembrie şi care poate echilibra sau tranşa în mare măsură soarta acestui campionat, în această etapă mai are loc sâmbătă un meci pentru Europa între echipele de pe locurile 5 şi 3, Petrolul şi FC Vaslui.

Etapa a 19-a se prezintă şi cu câteva partide importante pentru zona fierbinte precum meciul Gloria Bistrita – „U” Cluj şi  Viitorul Constanta – Concordia Chiajna de luni. Sâmbătă se va desfăşura şi un fost derby al trecutului recent, între formaţile Rapid şi Oţelul, aflate una într-o situaţie mai delicată decât alta.

Program şi transmisiuni TV etapa a 19-a din Liga 1:

Vineri, 7 decembrie:

18:00 Gloria Bistriţa – „U” Cluj (Digi Sport)

20:30 Pandurii Târgu Jiu – Gaz Metan (Digi Sport)

Sambata, 8 decembrie:

18:00 Petrolul Ploieşti – FC Vaslui (Digi Sport)

20:30 Rapid – Oţelul Galaţi (Digi Sport)

Duminica, 9 decembrie:

18:00 CFR Cluj – Ceahlăul Piatra Neamţ (Digi Sport)

20:00 CSMS Iaşi – Dinamo Bucureşti (Antena 1/Dolce Sport)

Luni, 10 decembrie:

18:00 Viitorul Constanţa – Concordia Chiajna (Digi Sport)

19:00 Turnu Severin – FC Braşov (Dolce Sport)

20:30 Steaua Astra Giurgiu (Digi Sport)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult