Acasa Sport-AutoSport Liga 1, etapa a 22-a: CFR Cluj – Steaua, scor 0-1 (video)

Liga 1, etapa a 22-a: CFR Cluj – Steaua, scor 0-1 (video)

scris de Z.V.
0 afisari

Steaua rămâne coşmarul CFR-ului! Campioana a plecat din nou neînvinsă din Gruia, pentru al nouălea an consecutiv.

Cristi Tănase a ameninţat primul poarta clujenilor de la mare distanţă, dar Felgueiras a respins. Replica CFR-ului a venit la nici 5 minute – Tătăruşanu a boxat prea slab şi Gardoş a salvat din faţa porţii goale mingea trimisă de Ogbu.

La jumătatea primei părţi, Cristi Balaj a fost nevoit să întrerupă partida două minute din cauza scandărilor xenofobe venite din galeria stelistă, iar fanii s-au potolit numai după intervenţia lui Pintilii.

Căpitanul Stelei l-a lansat apoi pe Latovlevici cu o super-pasă, dar Felgueiras a scos de la colţul scurt. Ogbu le-a dat din nou speranţe clujenilor cu un şut periculos, dar tot Steaua a fost mai aproape de gol, la bara lui Stanciu.

În repriza a doua, steliştii s-au mutat în jumătatea CFR-ului şi eforturile le-au fost răsplătite pe final. Chipciu a înţepat o minge în jumătatea proprie şi, după o cursă de jumătate de teren, a reuşit să devieze şi şutul lui Keşeru.

Şeptarul Stelei i-a dedicat golul lui Mihai Stoica, închis după Dosarul Transferurilor. În prelungiri, rezerva Ammari a luat două galbene la aceeaşi fază – primul pentru o intrare dură şi al doilea pentru proteste.

Partida s-a terminat cu scorul de 0-1 şi, după al 17-lea meci fără eşec în faţa echipei din Gruia, campionii au încins o horă chiar pe terenul gazdelor.

CFR Cluj și Steaua se ȋntȃlnesc sȃmbǎtǎ, 8 martie, de la ora 20, ȋn derby-ul etapei a 22-a din Liga 1.

Liga 1, etapa a 22-a: CFR Cluj vs Steaua

CFR Cluj a obţinut un punct norocos la Chiajna cu FC Viitorul, cu care a terminat la egalitate, scor 1-1 ȋn etapa precedentǎ, dar sperǎ la un rezultat bun cu Steaua. Cu toate acestea, bilanțul lui Vasile Miriuţă pe banca tehnică a „feroviarilor” este slab, acesta avȃnd două egaluri de 1-1, iar Europa League pare un obiectiv prea mare. „Alb-vişiniii” sunt la 14 puncte de locul 3 şi la 5 puncte de poziţia 4, unde speră să se claseze la finalul acestui sezon.

Steaua a jucat bine doar în prima repriză în derby-ul cu Dinamo, cu care a terminat la egalitate, scor 1-1. Până la urmă acest scor a fost pozitiv pentru „roş-albaştri”, pentru că au marcat golul egalizator în minutul 89, când nimeni nu se mai aştepta, printr-o execuţie spectaculoasă a lui Keșerü.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult