Acasa Sport-AutoSport Liga 1, etapa a 27-a: Primele 5 locuri separate de 3 puncte

Liga 1, etapa a 27-a: Primele 5 locuri separate de 3 puncte

scris de Laurentiu Banches
298 Afisari

În urma rezultatelor de duminică seara, clasamentul din Liga 1 este mai strâns ca niciodată, nu mai puţin de 5 echipe având şanse reale la titlu.

Cu 7 etape rămase rămase de disputat din acest campionat, Dinamo, CFR Cluj, Rapid, FC Vaslui şi Steaua sunt separate în fruntea clasamentului de doar 3 puncte. După ce vineri FC Vaslui a câştigat derby-ul acestei runde cu Steaua şi a egalat-o pe aceasta la numărul de puncte, ajungând la cota 49, sâmbătă Rapid a câştigat chinuit la ultima clasată Dacia Mioveni, scor 1-2 şi s-a apropiat la un punct de primul loc ocupat atunci de formaţia CFR Cluj. Seara de duminică a adus însă o nouă schimbare a liderului din Liga 1, în urma victoriei surprizei returului campionatului românesc, Concordia la Cluj şi după ce Dinamo a reuşit să câştige meciul de pe teren propriu cu Ceahlăul Piatra-Neamţ.

Concordia Chiajna a confirmat faptul că partida pierdută în faţa câinilor roşii etapa trecută a fost doar o întâmplare şi a dominat meciul din Gruia pe care l-a câştigat cu 4-2, prin golurile lui Iordache, Krumov, Rocha şi Alex din prima repriză. După ce Concordia a deschis scorul în minutul 7 prin Iordache, Vranjec a reuşit să egaleze în minutul 16, însă până la pauza scorul s-a făcut 1 la 4, iar în a doua repriză deşi a reuşit să înscrie un gol rapid în minutul 49 prin Ronny, CFR nu a putut evita înfrângerea.

Noul lider al Ligii 1, Dinamo, a condus meciul cu Ceahlătul cu 3-0 prin golurile Alexe din minutele 50 şi 53 şi al lui Dănciulescu din minutul 62, moldovenii reuşind să reducă din handicap în minutele de prelungire după ce câinii s-au relaxat şi fundaşul acestora Moţi a fost eliminat. Luni se mai dispută 3 meciuri din Liga 1, Tg.Mureş – Sportul, Gaz Metan – Pandurii şi Fc Braşov – „U” Cluj. În cazul unei victorii în meciul cu Fc Braşov, o altă echipă aflată într-un vârf de formă, „U” Cluj, are şansa ar putea ajunge la doar 5 puncte în spatele locurile ce duc la califcicarea în competiţiile europene şi menţine diferenţa de 8 puncte  în spatele noului lider, Dinamo.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS