Acasa Sport-AutoSport Liga 1, etapa a 32-a: CFR Cluj – Voinţa Sibiu, scor 2-1 (video)

Liga 1, etapa a 32-a: CFR Cluj – Voinţa Sibiu, scor 2-1 (video)

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

CFR Cluj-Napoca a învins pe Voinţa Sibiu cu scorul de 2-1 (1-0), vineri seara, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, în primul meci din etapa a 32-a a Ligii I de fotbal.

CFR a deschis scorul în min. 9, prin senegalezul Modou Sougou (9), cu un lob peste portarul Bogdan Miron, după o respingere greşită a lui Apostol. Voinţa a egalat după pauză (63), prin Dumitru Apostol, care a reluat cu capul pe spate la centrarea lui Dragoş Tătar din lovitură liberă. CFR a reuşit victoria in extremis, graţie unui şut expediat de Vasile Maftei de la peste 25 de metri, care l-a surprins pe Miron (90+4).
CFR a rămas în 10 oameni din min. 78, când Ronny, intrat după pauză, a primit al doilea cartonaş galben pentru simulare. Voinţa este virtual retrogradată după acest eşec, al cincilea consecutiv. CFR are patru victorii la rând, fără a lua în calcul partida cu U Cluj.

După meciul întrerupt în etapa trecută cu rivala locala de la „U” Cluj, CFR are de înfruntat vineri, de la ora 21:30 o altă echipă din Ardeal, pe Voinţa Sibiu.

Liga 1: Cfr Cluj vs Vointa Sibiu

Comisia de disciplină a hotărât ca meciul dintre „U” Cluj şi CFR din etapa a 31-a să se rejoace de la scorul de la scorul de 0-0, astfel că primul meci din etapa a 32-a devine cu atât mai important pentru fostul lider, CFR Cluj, care nu îşi permite nici un pas greşit în următoarele două meciuri cu codaşele Voinţa Sibiu şi CS Mioveni. Formaţia pregătită de Ioan Andone se află la egalitate de puncte cu FC Vaslui şi în cazul în care campionatul s-ar termina astfel, ar ieşi învingătoare graţie rezultatelor din meciurile directe.

Însă CFR-ul vrea să îşi asigure titlul până la partida din ultima etapă cu Steaua pentru a scăpa de orice emoţii, acesta fiind un alt motiv pentru care formaţia din Gruia va ataca în recurs decizia Comisiei de disciplină, iar în cazul în care aceasta nu va fi nici atunci una favorabilă, promite să ajungă la TAS. De cealaltă parte, Voinţa Sibiu este aproape retrogradată, o victorie la Cluj având doar darul de a menţine ceva speranţe matematice de salvare în rândul sibienilor, până la meciul Petrolului de duminică cu Gaz Metan.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult