Acasa rss 1asig Liga 1, etapa a 4-a: Petrolul – Rapid, scor 0-0

Liga 1, etapa a 4-a: Petrolul – Rapid, scor 0-0

scris de Z.V.
19 afisari

Petrolul Ploiești și Rapid București au terminat nedecis 0-0, în meciul disputat, sâmbătă seara, în cadrul etapei a 4-a a Ligii I la fotbal.

În minutul 45, vârful Ciolacu de la Rapid București a reușit să înscrie, dar arbitrul a anulat golul pentru fault în atac. Ionel Ganea, antrenorul oaspeților a protestat vehement după această decizie. Partida a avut loc pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești.

Sunt primele puncte pierdute în această ediție de campionat pentru echipa antrenată de Răzvan Lucescu, fost tehnician la formația din Giulești. Rapid București reușește un rezultat puțin scontat și ajută pe Steaua București, marea sa rivală, în lupta pentru titlul de campioan

….

Meciul Petrolul Ploiesti – Rapid se disputa la ora 21:00 si va fi transmis de Look TV.

Liga 1, etapa a 4-a: Petrolul - Rapid

Liga 1, etapa a 4-a: Petrolul - Rapid

Petrolul – Rapid a fost, de-a lungul timpului, un meci în care n-a contat locul în clasament ori obiectivele fiecărei echipe. A fost un meci care a declanșat energii nebănuite. Așa va fi și acum, fiindcă Petrolul aleargă după titlu, dar e cu gândul lui dubla cu Dinamo Zagreb, iar Rapid se caută din toate punctele de vedere, dar caută și puncte necesare în lupta de a evita ultimele 6 locuri din clasament.

Pentru acest meci, ambele peluze sunt închise, la fel ca la meciul Petrolul – FC Botoșani, diferența fiind aceea că fanii giuleşteni pot intra în sectorul rezervat oaspeților.

Marea problemă pentru Răzvan Lucescu e că nu-l poate folosi pe Alcenat, cartonaș roșu etapa trecută, motiv pentru care Peteleu îl poate înlocui, un fotbalist adus de la Năvodari. De asemenea, Vlad Morar este incert. „O nouă victorie ne-ar da încredere și am avea maxim de puncte. Chiar dacă nu traveresează o perioadă bună. Rapidului îi rămâne tradiția și experiența care ne poate îngreuna misiunea”, a recunoscut Lucescu.

Primul meci dintre cele două a avut loc în 1954, când Flacăra Ploiești învingea cu 2-0 pe Locomotiva București. De atunci s-au scurs 76 de partide între cele două, bucureștenii conduc la victorii: 36-21. Ultima întâlnire directă a fost în Cupa României, Petrolul învingând Rapid cu 2-0. Din 1995 până acum, Petrolul a învins-o pe Rapid doar de 4 ori.  „Noi mergem să luăm puncte la Ploiești, nu ne interesează că Rapid este în formă”, a spus Ionel Ganea, antrenorul giuleștenilor.
Echipe probabile:
Petrolul: Pecanha – Fanchone, Gerson, Geraldo, Beța – De Lucas, Hoban – Teixeira, Mutu, Albin – Tamuz
Rapid: Bornescu – Stoica, Iacob, Mera, Tanc – Săndulescu – Cojocnean, Pancu, Dică, Coman – Ciolacu

Meciul Petrolul Ploiesti – Rapid se disputa la ora 21:00 si va fi transmis de Look Tv si video live stream aici, aici, aici sau aici

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult