Acasa Sport-AutoSport Liga 1, etapa a 7-a: CFR Cluj – Astra Giurgiu, scor 4-1 (video)

Liga 1, etapa a 7-a: CFR Cluj – Astra Giurgiu, scor 4-1 (video)

scris de Z.V.
4 afisari

Sambata seara s-a jucat cea mai interesanta partida a etapei a saptea, intre ocupanta locului patru in clasament, CFR Cluj si ocupanta celei de-a doua trepte a podiumului, Astra Giurgiu.

S-au impus ardelenii, dar si de aceasta data au facut-o cu ajutorul arbitrului, in persoana lui Istavn Kovacs. Mai intai Deac a deschis scorul (’34), apoi a pasat cu calcaiul pentru prima reusita a lui Tade (’45). Imediat dupa reluare, De Amorim reducea din diferenta (’46), iar gazdele aveau probleme. Moment in care a intervenit arbitrul de centru, cand l-a eliminat gratuit pe Ben Youssef (’65). De aici a existat o singura echipa, CFR, care a mai punctat de doua ori prin Guima (’77) si din nou Tade (’90+1).

CFR Cluj și Astra Giurgiu se ȋntȃlnesc sȃmbǎtǎ, 13 septembrie, de la ora 21, ȋn derby-ul etapei a 7-a din Liga 1.

Liga 1, etapa a 7-a: CFR Cluj vs Astra Giurgiu

Liga 1, etapa a 7-a: CFR Cluj vs Astra Giurgiu

Ȋn urmǎ cu o etapǎ, CFR 1907 Cluj a dat lovitura ȋntr-un alt derby, cu Petrolul, cȃștigȃnd cu scorul de 2-1 la Ploieşti. Acesta fost cel mai mare succes al „feroviarilor” din acest sezon, care vor acum să demonstreze că nu a fost o victorie întâmplătoare, având ca obiectiv să câştige şi în faţa liderei Astra, mai ales cǎ au tot lotul valid, cu excepţia lui Sergiu Negruţ, care este accidentat şi suspendat.
Ȋn etapa a 6-a, Astra Giurgiu s-a distrat cu CS Universitatea Craiova, surclasând-o cu scorul de 5-0. În urma acestui succes, formaţia lui Daniel Isăilă a urcat pe locul întâi în clasament, profitând de înfrângerea Petrolului cu CFR. Oaspeţii au și ei tot lotul valid pentru deplasarea de la Cluj, revenind la echipǎ după accidentări titularii Valerică Găman şi Kehinde Fatai, astfel cǎ meciul se anunțǎ unul foarte interesant.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult