Acasa Sport-AutoSport Liga 1, etapa a 7-a: FC Botoșani – Dinamo, scor 3-2 (video)

Liga 1, etapa a 7-a: FC Botoșani – Dinamo, scor 3-2 (video)

scris de Z.V.
7 afisari

 Dinamo a fost învinsă, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-2 (1-1), de FC Botoşani, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii I, în care de la echipa bucureşteană au fost eliminaţi doi jucători.

FC Botoșani ȋnfruntǎ Dinamo pe propriul teren ȋntr-un meci din etapa a 7-a din Liga 1, ce se desfǎșoarǎ duminicǎ, 14 septembrie, cu ȋncepere de la ora 21.

Liga 1, etapa a 7-a: FC Botoșani vs Dinamo

Liga 1, etapa a 7-a: FC Botoșani vs Dinamo

FC Botoşani a jucat bine în deplasarea de la Târgu-Mureş, dar nu a reuşit să evite înfrângerea, fiind învinsă cu scorul de 2-1 de ASA. Aceasta a fost a treia înfrângere pentru moldoveni după 3 victorii consecutive, fotbaliștii avȃnd un start de sezon foarte bun, precum ȋn precedentul, dar nereușind sǎ confirme ulterior. Botoşănenii vor fi foarte motivaţi, pentru că îşi vor inaugura în această partidă nocturna şi cu siguranţă vor dori să obţină un succes.

Dinamo Bucureşti a obţinut o victorie muncită cu FC Braşov, după 3 egaluri la rând. Echipa lui Flavius Stoican este neînvinsă după 6 etape, fiind la 3 puncte de lidera Astra Giurgiu.  Oaspeţii vor veni în nordul Moldovei cu un obiectiv clar, să ia toate punctele.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult