Acasa Sport-AutoSport Liga 1 – Rezultate etapa a 31-a: FC Vaslui lider provizoriu

Liga 1 – Rezultate etapa a 31-a: FC Vaslui lider provizoriu

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Steaua şi Rapid au dat peste cap rezultatele din o etapă în care oaspeţii câştigaseră toate meciurile până la confruntările celor două rivale din Bucureşti.

fotbalRapidul ar fi putut intra în norma echipelor oaspete din această în etapa a 31-a şi să păstreze şanse la titlu, însă s-a văzut egalată în ultimele minute ale meciulu de la Mediaş cu Gaz Metan, deşi a condus cu 2-0. Steaua a câştigat meciul cu Ceahlăul cu 1-0, după un meci chinuit, prin care echipa din Ghencea se menţine în lupta pentru titlu, păstrându-se distanţa de 2 puncte faţă de noul lider al campionatului, FC Vaslui.

FC Vaslui s-a impus cu 2-1 într-un meci în care Pandurii a condus timp de 56 de minute partida după un gol marcat în minutul 20 de Voiculeţ. Vasluiul a egalat la puncte pe CFR prin golurile lui Paul Papp şi Wesley din un penalty controversat şi va rămâne pe această poziţie până la decizia comisiei cu privire la derby-ul oraşului Cluj, care a fost întrerupt în minutul 27, la scorul de 1-0 pentru CFR.

Această etapă a avut, nu doar darul de a mai elimina o echipă din lupta pentru titlu, dar a clarificat în mare măsură şi lupta pentru evitarea retrogradării. Astfel, victoria Petrolului la Tg.Mureş, apropie tot mai mult gazdele acestei partide de Liga secundă, iar Sportul Studenţesc este eliminată şi matematic în acest moment din lupta pentru evitarea retrogradării, aflându-se cu 3 etape înainte de final la 9 puncte de Petrolul Ploieşti. Voinţa Sibiu ar putea şi ea să se alăture şi matematic listei pentru a doua ligă în cazul în care în primul meci din etapa a 32-a, nu va câştiga meciul cu fostul lider, CFR Cluj.

Rezultate etapa a 31-a din Liga 1:

Voinţa Sibiu 0 – 1  Dinamo Bucureşti

„U” Cluj – CFR Clujmeci întrerupt!

CS Mioveni 0 – 1 FC Braşov

Sportul Studenţesc 0 – 2 Oţelul Galaţi

Astra Ploieşti 0 – 2  Concordia Chiajna

FCM Targu-Mureş 1 – 2 Petrolul Ploieşti

Pandurii Targu-Jiu 1 – 2 FC Vaslui

Gaz Metan Mediaş 2 – 2 Rapid Bucureşti

Steaua Bucureşti 1 – 0  Ceahlăul Piatra-Neamţ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult