Acasa Sport-AutoSport Liga Campionilor: Lyon vrea revanşa şi cea mai scumpă finală din istorie

Liga Campionilor: Lyon vrea revanşa şi cea mai scumpă finală din istorie

scris de B.C.R
3 afisari

UPDATE. Miercuri. Real Madrid va întâlni, marţi, în deplasare, formaţia Olympique Lyon, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

olympique lyon real madrid cristiano ronaldoAnul trecut, în aceeaşi fază a competiţiei spaniolii au trecut de francezi după ce au învins în tur cu 1-0 şi au remizat în retur, scor 1-1.

Ultimele patru meciuri-tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor se disputa pe 22 şi 23 februarie, de la 21.45, după următorul program:

Marţi, 22 februarie

FC Copenhaga (Danemarca) – Chelsea (Anglia) 0-2, a marcat Anelka în minutele 17 şi 54.

Lyon (Franţa) – Real Madrid (Spania) – transmis în direct pe TVR 1-1, Gomis 83 Benzema 65

Miercuri, 23 februarie

Marseille (Franţa) – Manchester United (Anglia)

Inter Milano (Italia) – Bayern Munchen (Germania) – transmis în direct pe TVR 1

Cea mai scumpă finală din istorie

UEFA a recunoscut că finala Ligii Campionilor, care va avea loc pe stadionul Wembley, la 28 mai 2011, este cea mai scumpă din istorie.

Din cele 86.000 locuri de pe Wembley doar 11.000 vor fi ocupate de publicul larg. Fiecare echipă va primi 25.000 de bilete.

Cel mai ieftin bilet, la categoria III, va costa 176 de lire (aprox. 210 euro).

La categoria II preţul unui bilet va fi de 225 lire, la categoria I de 300 lire, în timp ce un loc la loje ajunge la 4.000 de lire.

„Este incredibil şi dezamăgitor. Este scandalos. Antrenorii şi jucătorii nu pot face nimic pe această temă”, a declarat Sir Alex Ferguson.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult