Acasa Sport-AutoSport Liga campionilor, volei masculin: Copra Ardelia Piacenza – CVM Tomis Constanța, scor 2-3

Liga campionilor, volei masculin: Copra Ardelia Piacenza – CVM Tomis Constanța, scor 2-3

scris de Laurentiu Banches
74 Afisari

CVM Tomis Constanța a debutat cu o victorie în grupa A a Ligii Campionilor la volei masculin în deplasare la Copra Ardelia Piacenza.

Liga campionilor, volei masculin: Copra Ardelia Piacenza – CVM Tomis Constanța, scor 2-3 (foto:suporterul-constantean.ro)

Liga campionilor, volei masculin: Copra Ardelia Piacenza – CVM Tomis Constanța, scor 2-3 (foto:suporterul-constantean.ro)

Club Volei Municipal Tomis Constanța, a început în forță sezonul 2014-2015 și în Liga Campionilor, la Piacenza, în partida cu numărul 60 disputată în competițiile europene, campioana României la volei masculin impunându-se în duelul cu echipa italiană Copra Ardelia cu scorul de 3-2 (16:25, 25:22, 27:25, 22:25, 15:12). CVM Tomis a obţinut astfel un succes de răsunet în Liga Campionilor, la a treia prezenţă consecutivă în cea mai importantă competiţie intercluburi şi la a zecea participare consecutivă în Cupele Europene

Bulgarul Vențislav Simeonov a fost cel mai bun om de pe teren, cu 25 de puncte reușite pentru Tomis. Bojan Janic (20 p) și Stanislav Petkov (17 p) au evoluat și ei foarte bine pentru campioana României. Andrei Jekov și Vențislav Simeonov, acum la Tomis, au jucat în trecut pentru Copra Ardelia. În celălalt meci al grupei, Knack Roeselare (Belgia) a învins în deplasare pe Dragons Lugano (Elveția). Tomis Constanța va juca următorul meci pe 20 noiembrie, acasă, cu Dragons Lugano, potrivit Agerpres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS