Acasa Sport-AutoSport Liga Europa. Śląsk Wrocław – Rapid Bucureşti. Scor 1-3

Liga Europa. Śląsk Wrocław – Rapid Bucureşti. Scor 1-3

scris de D.S.S.
2 afisari

Rapid Bucureşti a jucat, joi,  împotriva echipei Slask Wroclaw într-un meci din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. Golurile au fost marcate de Mila (min. 16), Nicolae Grigore (min. 24) , Roman (min.34) şi Apostol (min.79)

Sląsk Wrocław - Rapid Bucureşti. Scor 1-3

Meciul a început cum nu se putea mai prost pentru formaţia lui Răzvan Lucescu, în timp ce polonezii au avut cîteva ocazii foarte bune. Prima şansă de gol serioasă i-a revenit argentinianului Diaz (5). Scăpat singur cu Dani Coman, atacantul lui Slask l-a culcat pe portar din fentă, dar a trimis apoi în plasa laterală. Golul a venit pînă la urmă în poarta lui Coman, de la Mila, care a transformat perfect o lovitură liberă de la 30 de metri.

Repriza a doua a început la fel de slab pentru elevii lui Răzvan Lucescu, dar polonezii nu au mai fost la fel de periculoşi ca în primul mitan. Astfel că giuleştenii şi-au permis să aştepte în apărare atacurile adversarilor. Abia după intrarea lui Pancu au revenit serios în atac, iar după numai cîteva minute a venit şi golul 3. „Pancone” a şutat puternic de la 10 metri, Kelemen a respins în lateral, dar numai pînă la Iulian Apostol, care a îndeplinit o simplă formalitate (79).

Pancu şi Roman au mai ratat două ocazii mari pînă la finalul meciului, dar scorul a rămas neschimbat, iar Rapidul ia o opţiune importantă pentru calificare.

Echipele de start:

Echipe de start:

SLASK: Kelemen – Celeban, Sobota, Dudek, Cetnarski, Mila, Pietrasiak, Diaz, Socha, Wasiliuk, Elsner
Rezerve: Zukowski, Madej, Gancarczyk, Pawelec, Voskamp, Sztylka, Cwielong

RAPID: Coman – Rui Duarte, Marcos Antonio, Burcă, Bozovici – Herea, Dan Alexa, Nicolae Grigore – Surdu, Cassio, Roman
Rezerve: Straton, Ezequias, Pancu, Grigorie, Sburlea, Glauber, Apostol

 Returul va avea loc joia viitoare la Bucureşti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult