Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 1. Astra – Dinamo, scor 1-4 (video)

Liga I, etapa 1. Astra – Dinamo, scor 1-4 (video)

scris de Z.V.
20 afisari

Dinamo București a învins-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 4-1 (2-0), sâmbătă seara, în deplasare, într-o partidă din prima etapă a Ligii I de fotbal.

Francezul Eddy Harlem Gnohere a reușit o triplă (23 — penalty, 69 — penalty, 76), celălalt gol al lui Dinamo fiind reușit de Valentin Lazăr (44), din pasa aceluiași Gnohere. Pentru campioana României a punctat Fernando Boldrin (49 — penalty).

Dinamo a mai avut o bară, prin Dorin Rotariu (46).

Croatul Antun Palic a scos ambele penalty-uri ale lui Dinamo, după faulturi comise de Takayuki Seto și Cristian Oros. Miha Mevlja l-a faultat pe Daniel Niculae (intrat la pauză), la penalty-ul giurgiuvenilor.

Alexandru Stan, intrat la pauză, a primit cartonașul roșu în minutul 74, pentru un fault periculos la Lazăr.

Dinamo întâlnește sâmbătă, de la ora 21,00, în deplasare, formația Astra Giurgiu, într-o partidă contând pentru prima etapă a Ligii I, ediția 2016-2017.

Liga I, etapa 1. Astra - Dinamo

Liga I, etapa 1. Astra – Dinamo

Liga I, etapa 1. Astra – Dinamo. Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Ioan Andone, a declarat  într-o conferință de presă, că a pregătit la victorie meciul din prima etapă a Ligii I cu Astra Giurgiu, precizând că își dorește de asemenea ca spectatorii să vadă o partidă spectaculoasă.

Liga I, etapa 1. Astra – Dinamo. „Meciul cu Astra va fi foarte dificil. Întâlnim echipa campioană, care joacă în preliminariile Ligii Campionilor și care a pierdut un singur jucător important, Găman. La care se adaugă absența lui Alibec, accidentat. Astra e o echipă care face presing cu jucători foarte maturi, peste 30 de ani. Și ei și noi ne dorim victoria. Fiind început de campionat nimeni nu va menaja pe nimeni. Sper să iasă o partidă frumoasă, iar lumea să vadă spectacol. Noi ne dorim victoria și am pregătit meciul cu Astra la victorie. Am încredere în jucători că vor respecta ce stabilim”, a spus tehnicianul.

Liga I, etapa 1. Astra – Dinamo. Ioan Andone așteaptă ca în zilele următoare lotul să fie completat cu un atacant străin. „Jucătorii sunt pregătiți pentru începerea campionatului. Schimbări sunt destul de mari, chiar dacă nu par, au venit zece jucători noi. Dar lotul va mai fi completat cu un atacant, sper să îl semnăm cât de curând. Suntem în discuții de trei săptămâni cu un atacant străin, sper să ajungă în România”, a adăugat Andone.

Liga I, etapa 1. Astra – Dinamo. Transferat în această vară, jucătorul bosniac Azer Busuladzic spune că este pregătit să evolueze în tricoul formației Dinamo. „Sunt pregătit, de abia aștept să joc mâine pentru Dinamo. Sper să joc, asta va decide antrenorul. Nu știu prea multe despre adversarul de mâine, sunt sigur că este o echipă bună, dar noi suntem 100 la sută pregătiți”, a menționat Busuladzic.

Liga I, etapa 1. Astra – Dinamo. Căpitanul formației alb-roșii, Paul Anton, a declarat că Dinamo nu este favorită în partida cu Astra Giugiu, actuala campioană a României, dar a precizat că jucătorii vor lupta pentru victorie. „Întâlnim echipa care va porni cu prima șansă nu doar în meciul de mâine, ci și pe întreg parcursul campionatului, pentru că a reușit să-și păstreze în mare parte jucătorii. Dar noi vom trata meciul la victorie. Suntem conștienți că nu suntem favoriți, dar suntem Dinamo și ne dorim să câștigăm. Vom lupta pentru șansele noastre. Este foarte important, dacă vom reuși să câștigăm ne va da încredere pe viitor”, a afirmat el.

Liga I, etapa 1. Astra – Dinamo. Anton susține că absențele jucătorilor echipei Astra, Valerică Găman și Denis Alibec, vor cântări în meciul din prima etapă. „Găman și Alibec au fost jucători importanți la Astra în sezonul trecut, absența lor va cântări mâine, însă cei care îi vor înlocui vor dori să o facă foarte bine. Important este însă să ne facem noi jocul. Ne dorim să jucăm mai ofensiv și să câștigăm meciuri. Va fi o luptă grea, sperăm să reușim anul acesta să urcăm cât mai sus și, de ce nu, să câștigăm un trofeu sau trofee”, a precizat Paul Anton.
Echipele probabile:
Astra: S. Lung jr – Vangjeli, Geraldo, Fabricio, J. Morais – Boldrin, Takayuki, Al. Ioniță II – Boudjemaa, Teixeira, De Amorim.
Dinamo: Brănescu – Romera, Mevlja, A. Marc, St. Filip – P. Anton, Palic, Busuladzic – Rotariu, Gnohere, P. Petre

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult