Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 1 play-off. Dinamo – Steaua, scor 1-1 (video)

Liga I, etapa 1 play-off. Dinamo – Steaua, scor 1-1 (video)

scris de Z.V.
26 afisari

Dinamo București și Steaua București au terminat la egalitate, 1-1 (0-1), duminică seara, în Șoseaua Ștefan cel Mare, în prima etapă din faza play-off a Ligii I de fotbal.

După egalul din prima manșă a semifinalelor Cupei României, Dinamo și Steaua se întâlnesc a doua oară în această săptămână, de această dată în prima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Etapa 1 play-off. Dinamo - Steaua.

Etapa 1 play-off. Dinamo – Steaua.

Etapa 1 play-off. Dinamo – Steaua.  „Puriul” este optimist înaintea derby-ului cu numărul 162, pentru că acest sistem cu play-off nu-i este străin. L-a mai experimentat cu Standard Liege, în Belgia. „Acolo nu mai trebuie să calculezi, trebuie doar să-ți propui să câștige meciul. Nu mai ai cum să recuperezi puncte, toate echipele sunt puternice. Eu zic că o să fie un play-off interesant și spectaculos din toate punctele de vedere”, a spus Rednic.
Etapa 1 play-off. Dinamo – Steaua. Reghecampf crede că experiența antrenorilor contează în astfel de meciuri, dar că totuși diferența o fac jucătorii pe teren. „La urma urmei, noi ca antrenori, încercăm să facem tot ce putem ca echipa să joace bine. Ultimul cuvânt îl au jucătorii pe teren”, a spus tehnicianul Stelei.
Etapa 1 play-off. Dinamo – Steaua. Rednic este neînvins în fața Stelei, pe care a întâlnit-o de șapte ori. Ultima dată chiar în această săptămână. Nici Reghecampf nu a cedat în cea mai așteptată confruntare. „Nu sunt sperietoare, e ușor să lucrezi când ai jucători buni, care ascultă, care sunt disciplinați din punct de vedere tactic”, a afirmat antrenorul lui Dinamo. Tehnicianul roș-albiilor a înregistrat trei victorii și patru remize în fața rivalei.
Etapa 1 play-off. Dinamo – Steaua. ECHIPELE PROBABILE:
Dinamo: Cerniauskas – A. Marc, Mevlja, Puljici, St. Filip – P. Anton, Nedelcearu – D. Rotariu, Palici, Kortzorg – Essombe
Antrenor: Mircea Rednic
Steaua: Fl. Niță – Papp, Varela, Tamaș, Toșca – Pintilii, Muniru – Chipciu, N. Stanciu, Hamroun – Marica
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult