Liga I, etapa 10: CFR Cluj - Gloria Bistriţa 5-1 (video) | Ziua Veche
Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 10: CFR Cluj – Gloria Bistriţa, scor 5-1 (video)

Liga I, etapa 10: CFR Cluj – Gloria Bistriţa, scor 5-1 (video)

scris de Șt. C
2 afisari

CFR Cluj a învins pe Gloria Bistriţa cu scorul de 5-1 (2-0), sâmbătă seara, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, într-un meci din etapa a 10-a a Ligii I de fotbal.

Liga I, etapa 10: CFR Cluj - Gloria Bistriţa, scor 5-1

CFR a obţinut cea mai categorică victorie a sa din acest sezon, prin golurile marcate de Pantelis Kapetanos (5), Gabriel Mureşan (35 – penalty, 55), Sasa Bjelanovic (88) şi Luis Alberto (90), dar la capătul unui meci cu numeroase decizii controversate. Golul de onoare al oaspeţilor a fost reuşit de Yedi Zahiri (90+3).

Kapetanos a deschis scorul din poziţie suspectă de ofsaid. Ivorianul Kanon a fost eliminat pentru lovirea lui Kapetanos (arcadă spartă), dar faza a fost precedată de faultul grecului în atac, nesancţionat de arbitrul Cojocaru. Cavalerul fluierului a dictat la acea fază şi penalty, transformat de Mureşan.

Gloria a cerut două penalty-uri, în min. 14, când mingea şutată de Cornel Predescu l-a lovit în mână pe Vasile Maftei, iar în min., 24, acelaşi Maftei l-a ţinut clar în careu pe Marius Curtuiuş. Luis Alberto şi Zahiri au reuşit primele goluri în Liga I, iar Bjelanovic a marcat primul gol de la revenirea la CFR. Uruguayanul Aguirregaray a fost eliminat pentru o intrare dură în min. 60.

1 comentariu

razvan 30-09-2012 - 01:01

stiti sa castigati campionate numa si numa cu arbitri.las’ ca vo trage steaua etapa viitoare sa va scoata fumurile astea din cap maghiari imputiti

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult