Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 10. Dinamo – CFR Cluj, scor 0-2 (video)

Liga I, etapa 10. Dinamo – CFR Cluj, scor 0-2 (video)

scris de C.S.
10 afisari

Dinamo București a suferit prima înfrângere în acest sezon, 0-2 cu CFR Cluj, luni seara, pe teren propriu, în ultima partidă a etapei a 10-a a Ligii I de fotbal.

Liga I, etapa 10. Dinamo - CFR Cluj

Liga I, etapa 10. Dinamo – CFR Cluj

Dinamo era singura echipă neînvinsă din Liga I în cele nouă etape desfășurate până acum, la care se adaugă victoria din Cupa Ligii.

Atacantul spaniol Cristian Lopez a deschis scorul (41 — penalty), după ce Patrice Feussi l-a faultat în careu Adrian Păun, fundașul camerunez fiind eliminat pentru al doilea cartonaș galben.

Dinamo a rămas fără antrenor, Mircea Rednic fiind trimis în tribună chiar înaintea debutului reprizei secunde. Echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare a rămas în nouă jucători, Steliano Filip primind și el al doilea cartonaș galben, pentru fault la Antonio Jakolis (54).

Claudiu Voiculeț a marcat un gol splendid (77), cu un șut de la circa 25 de metri, fără replică pentru portarul Vytautas Cerniauskas, tranșând soarta partidei.

Dinamo a terminat meciul în opt jucători, după ce Cosmin Matei a fost eliminat în minutul 87.

”Câinii” au mai câștigat acasă cu CFR Cluj din 2009. CFR a reușit prima sa victorie în deplasare în acest campionat.

Meciul din Șoseaua Ștefan cel Mare a fost precedat de un moment de reculegere în memoria fostului fotbalist băcăuan Florin Ganea, decedat săptămâna trecută.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult