Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 11: Pandurii Tg. Jiu – ASA Tg. Mureș, scor 1-1 (video)

Liga I, etapa 11: Pandurii Tg. Jiu – ASA Tg. Mureș, scor 1-1 (video)

scris de C.S.
12 afisari

Pandurii Tg Jiu și ASA Tg Mureș au terminat la egalitate, scor 1-1, într-un meci al etapei a 11-a din Liga 1.
Pandurii Târgu Jiu – ASA Târgu Mureș 1-1. Golurile au fost marcate de Momcilovici ’79 pentru gazde şi Elton ’40 (autogol) pentru oaspeţi.

Liga I, etapa 11. ASA Tg. Mureș, revelaţia acestui sezon, primește vizita Pandurilor. Ardelenii sînt pe locul 6, cu 18 puncte, iar cu o victorie astăzi ar urca pînă pe locul 3, peste Petrolul, Astra şi Dinamo.

Liga I, etapa 11: Pandurii Tg. Jiu - ASA Tg. Mureș (video live)

Liga I, etapa 11: Pandurii Tg. Jiu – ASA Tg. Mureș (video live)

Misiunea lui Petre Grigoraş pe banca Pandurilor este tot mai dificilă, gorjenii având până acum un sezon sub aşteptările suporterilor. Elevii lui Grigoraş au suferit un eşec în etapa trecută, scor 0-2, în faţa Universităţii Cluj şi au ajuns pe primul loc retrogradabil în clasamentul Ligii 1. Pandurii au două înfrângeri în ultimele trei etape şi o singură victorie acasă în cinci meciuri.

Cristi Pustai a debutat perfect pe banca celor de la ASA Târgu Mureş şi a învins CFR Cluj cu scorul de 2-0, întrerupând seria victoriilor „feroviarilor”, care au ajuns la cota şase. Astfel, ASA se menţine pe locul 6 în clasament, cu 18 puncte.

„Din partea mea nu sunt orgolii. M-am înţeles bine cu cei de la Pandurii în perioada petrecută acolo, am obţinut performanţe, dar îmi doresc foarte mult să obţin cele trei puncte. Pentru noi este un meci cheie, deoarece avem de trecut un prag de 20 de puncte, pentru ca apoi să ne îndreptăm spre obiectivul de atingere a celor 30 de puncte, până la finalul turului”, a declarat Pustai înaintea acestei partide.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult